Lokalhistorisk samarbejde


ROFI, Ringkøbing Idrætsforening og Ringkøbing Tennisklub går sammen om at etablere padeltennis i Ringkøbing

- Vi er stolte over, at vi sammen kan skrive ”lokal historie” ved vores samarbejde.

Sådan betegnede ROFIs formand, Ragna Knudsen, på foreningens generalforsamling den 24. juni det samarbejde, som ROFI, Ringkøbing Idrætsforening og Ringkøbing Tennisklub har indledt om at etablere den nye, hurtigt voksende sportsgren, padeltennis, i Ringkøbing.

De tre foreninger har stiftet en ny forening med navnet Ringkøbing Padeltennis. Foreningens formål er” at virke for padeltennis’ udbredelse, lade medlemmerne spille padel og tilgodese breddepadel i et godt kammeratskab, der fremmes gennem sportslig indstilling, klubliv og samarbejde, herunder samarbejde mellem de tre stiftere af foreningen”.

- Der etableres både indendørs og udendørs baner til padeltennis, og banerne bliver opført mellem Ringkøbing Tennisklub og Ringkøbing Svømmehal. ROFI forventer meget af det kommende samarbejde med de to øvrige foreninger i Ringkøbing. Vi dækker et stort område og har samlet set flere tusinde medlemmer i de tre foreninger, sagde Ragna Knudsen i sin beretning på ROFIs generalforsamling.

Udendørs aktivitetsområde

Etableringen af padeltennis i Ringkøbing er ikke det eneste samarbejde, som ROFI har gang i uden for sin egen matrikel.

- I samarbejde med Ringkøbing Skole arbejder vi på at få lavet et kæmpe udendørs aktivitetsområde med en masse muligheder for motion i det fri, som både skal kunne benyttes af skolens elever i skoletiden og i særdeles af ROFI og andre foreninger. Tanken er at organisere den voksende uorganiserede idræt ved at have gode tilbud i baghaven. Hele det store projekt vil I komme til at høre meget mere om, understregede Ragna Knudsen i sin beretning.

Andre udviklingsplaner

På egen matrikel har ROFI også gang i en række udviklingsplaner, oplyste ROFIs formand på generalforsamlingen. Der arbejdes bl.a. på en løsning med ny asfalt på parkeringspladsen, forskønnelse af udenoms arealerne omkring ROFI-Centret generelt og mere sikker trafik for især cyklister omkring centret. Der er også planlagt en omfattende renovering af ROFI-Centrets anneks, bl.a. tag og facade.

 

  ROFIs formand, Ragna Knudsen, fortalte i sin beretning på generalforsamlingen bl.a. om flere udviklingsplaner. Ragna Knudsen blev i øvrigt genvalgt som ROFIs formand.