Holdtræning i ROFI Fitness

I ROFI Fitness kan vi tilbyde forskellige former for holdtræning.

Holdtræning er for både kvinder og mænd på alle niveauer.

Vores veluddannede instruktører vil sørge for, at du får en spændende og effektiv træning.

INFO OM HOLD

Afbud til holdtræning skal ske senest 2 timer før holdstart.
Der kan være andre regler for tidlige morgenhold. Se dem under holdbeskrivelse ved tilmelding.

2 klip trækkes på klippekort, ved udeblivelse eller for sent afbud til et tilmeldt hold.

Det koster 50 kr. på dit NETS automatiske medlemskab, hvis du udebliver eller melder for sent afbud til et tilmeldt hold. Beløbet trækkes hver måned til den 1.

Der trækkes 2 dage fra i enden på månedsmedlemskaber, som ikke kører automatisk, hvis du udebliver eller melder for sent afbud til et tilmeldt hold.

Overstående gælder også hvis der tjekkes ind og ikke mødes op på holdet.

Er du ikke tjekket ind til holdet senest 10 min før holdstart, må vi give din plads til en der står og venter. Ved klippekort føres dit klip tilbage igen.

Afbudsreglerne er gældende for alle uanset hvilket medlemskab eller firmaordning du er tilknyttet.

Tilmelding og køb af medlemskab

Medlemskaber kan købes online via din profil: ROFI-Centret (halbooking.dk)

 

Bike

Bike er for dig, der gerne vil forbrænde en masse kalorier, forbedre din kondition og samtidig have det sjovt .

Vi køre på Body Bike Smart+ Ocean IX.

Der er mulighed for at se sin træning og fremskridt med Appen: Body Bike Smart+

Den downloades på sin mobil og så bruger man mobilen som display til at køre efter i timerne.

På appen kan der fx. ses: WATT, kørte km og forbrændte kalorier.

Alle kan være med uanset forudsætninger.

Vores instruktører vejleder dig og guider dig igennem timen, så du får den bedst mulige oplevelse.

Instruktøren foreslår tempo, men det er DIG, som bestemmer dit tempo og belastning hele vejen igennem timen.

Bike og cirkel

Har du også svært ved at nå både cardio og styrketræning? – nu får du muligheden!

Spin og cirkel er en kombineret time hvor der i de første 30 minutter undervises i effektiv konditionstræning i bikelokalet. Du vil blive guidet godt igennem af instruktøren, som vil vise dig, hvordan du skal forholde dig til cyklen og musikken.

Herefter undervises der i 35-45 min. i fitness, hvor der vil være fokus på styrkelse af hele kroppen. Styrkedelen laves primært i Life Fitness maskinerne. Andre redskaber bruges også som f.eks. TRX, håndvægte, Slamball og Kettlebell.

Timen er for dig, som gerne vil have den fantastiske fornemmelse Bike giver, samt få en super opstramning med styrketræning og god forbrænding.

 

Bike og Styrke (75 min.)

Har du også svært ved at nå både cardiotræning og styrketræning? – Her har du muligheden!

Bike og styrke er en kombineret time hvor de første 30 minutter undervises i effektiv konditionstræning i Bike lokalet. Du vil blive guidet godt igennem af instruktøren, som vil guide dig til hvordan du skal forholde dig til cyklen og musikken.

Herefter vil der være 5 min. til at skifte lokale, inden der undervises i 40 min. i multisalen, hvor der vil være fokus på styrke af overkrop og core. Styrkedelen kan variere fra cirkeltræning, til træning ved egen base.

Alle kan være med.

Crossfitness

På crossfitness dyrker vi hele kroppen. Vi træner udholdenhed, tungt (hvis man vil), power og sjovt. Der er svedgaranti og risiko for ømme lår- og mavemuskler.

Til træningen bruges forskellige redskaber som f.eks.: Slamball, TRX, BOSU, Kettlebell, Bildæk, vægte, elastikker og Sandbags.

Træningen er tilpasset så man følger sit eget tempo og niveau. Så alle kan være med.

Dance 'n toning

Hvis du elsker at danse til gode rytmer og få styrket kroppen på en og samme tid, så er Dance 'n toning perfekt til dig. Sara kombinerer styrketræning med rytmisk dans og sørger for at pulsen kommer op.

Sara sætter rammen og så handler resten bare om at have en fest!

Alle er velkomne.

Formiddags Fit

Formiddags Fit er for alle, der vil forbedre og styrke blandt andet kroppens kerne samt de primære muskler, der er en nødvendighed for at holde sig i form til at klare hverdagens fysiske krav. Vi træner kroppen funktionelt, hvilket betyder, at vi tager udgangspunkt i hverdagens udfordringer. Vi lægger fokus forskelligt fra gang til gang, men der vil altid være øvelser, som går igen, så det er en blanding af kendte samt nye øvelser.

Holdet starter med en opvarmning, der kan variere fra gang til gang - mulighederne er mangfoldige. Målet er at få godt gang i kroppes led og muskler, hvilket blandt andet kan være gennem aerobic, step, corebar eller andet sjov.

Vi udfordrer balance- og koordinationsevnen ved at udføre forskellige bevægelser, hvor musklerne skal samarbejde.

Kom og vær med til en effektiv træningstime, hvor vi har fokus på træning, åndedræt og de lange bevægebaner. Går du med skavanker kan du måske godt deltage alligevel, da vi lægger mere vægt på den gode træning kontra den hurtige og eksplosive træning.

En smidig og stærk krop er en sund krop.

Ofte slutter timen af med hygge, en kop kaffe og en god snak med de andre deltagere.

Full-body-attack

På denne time arbejdes der med alle kroppens muskler.

Du arbejder ved din egen base med forskellige træningsredskaber som f.eks. : Exertube elastikker, små træningselastikker, håndvægte, stepbænk, store og små måtter.

Timen er for alle, både kvinder og mænd. Der er forskellige vægtstørrelser og elastikstyrker, så hvis man vil træne tungt, er dette også en mulighed.

Jumping Fitness

Jumping Fitness er træningsformen for dig der ønsker en effektiv og sjov træning.

Den består af varierede øvelser i forskelligt tempo på en speciel trampolin til energifyldt musik.

Trampolin-workout styrker hele din krop pga. kompleksiteten af de mange øvelser. Der er fart over feltet og der arbejdes med kondition, muskler, balance og smidighed.

Jumping Fitness er for alle kvinder, mænd og unge fra 7. klasse.

Jumping Fitness og Styrke

Dette hold starter med 45 minutter jumping-fitness efterfulgt af 30 minutter styrketræning, hvor trampolinen bl.a. også vil indgå som et redskab.

Jumping er effektiv og sjov træning, som består af varierede øvelser i forskelligt tempo på en speciel trampolin til energifyldt musik.

Der er fart over feltet og der arbejdes med kondition, muskler, balance og smidighed. Styrkedelen vil også bestå af varierede øvelser, der kommer hele kroppen igennem. Øvelserne kan udover trampolinen involvere redskaber som f.eks. vægtskiver, kettlebells, bolde og elastikker.

 

Mobility og Core

Mobilitetstræning er træning som er med til at øge bevægeligheden i dine led og forbedre kroppens naturlige funktion.

Det er vigtigt for kroppens velvære, at opretholde dens naturlige bevægelighed. Din mobilitet falder med alderen, hvis aktivitet ikke er en del af din daglige rutine.
Derfor er det vigtigt at være opmærksom på din krop, arbejde med den og implementere fysisk aktivitet i hverdagen.

En vigtig del af en sund krop er også en stærk Core. Coren er de muskler, der ligger rundt om vores rygsøjle, som stabiliserer hele kroppen. Træningen fokuserer på at forbedre sundheden og at stræbe efter lethed i kroppen og at sige farvel til unødvendige smerter.

Øget mobilitet og stærk core vil give dig:

  • Større bevægelighed, som vil hjælpe dig i din hverdag
  • Bedre kropsholdning og bevægelseskontrol
  • Hjælp til bedre udførsel af din træning uanset sportsgren
  • Et stabilt tyngdepunkt
  • Bedre kropsforståelse.

Alle kan være med.

 

Pilates

I pilates stilles der krav til udøverens fokus, kontrol og udholdenhed, hvilket gør metoden effektiv. Alle øvelser kan laves i en modificeret version eller med variation.

Pilates er for alle der ønsker udholdenhed og fokus på mindre muskelgrupper. Programmet opbygges så den ene øvelse leder videre til den næste. Under hele timen vil der være fokus på stabilitet og vejrtrækning.

Alle kan deltage. 

Step

Step Aerobic er sjov og effektiv konditionstræning med brug af varierede trinkombinationer til god musik og som altid med stepbænken som midtpunkt.
Step Aerobic er god konditionstræning og styrker især ben, baller og knæ og er holdet hvor du får pulsen i vejret, sved på panden og smil på læben.

Koreografien på stepbænken bliver grundig bygget op, så alle kan være med.

Timen starter med en god opvarmning og slutter af med god udstrækning.

TRX

TRX® Suspension Training er helt unik og funktionel træning, som baseres på 5 grundlæggende principper, hvor øvelserne er en kombination af dynamiske bevægelser og statiske positioner.

  1. Du træner styrke, fleksibilitet, mobilitet og balance i alle øvelser
  2. Funktionel træning er øvelser relateret til dagligdags bevægelser
  3. Belastningen er udelukkende din egen kropsvægt
  4. Involvering af core muskulatur i alle øvelser
  5. Du træner med kun et ophængspunkt.

TRX® træning er funktionel træning, hvor du ved hver øvelse træner hele kroppen, hvilket adskiller sig fra den mere konventionelle træning i maskiner, ved at engagere flere led og muskler i bevægelserne, da din egen kropsvægt indgår som belastning i den funktionelle træning.

TRX® er let tilgængelig for stort set alle, som ønsker at træne og blive udfordret på styrke, stabilitet, mobilitet og balance.

TRX® Suspension Training blev født i US Navy SEALs som et transportabelt og effektivt træningssystem til brug for elitesoldaterne - når som helst og hvor som helst.

TRX® er udfordrende, sjovt og lige så hårdt, som du ønsker.

Verdensklasseatleter fra så forskellige idrætsgrene som amerikansk fodbold, golf, triatlon og kampsport har begejstret taget TRX®  til sig.

Yoga

Patanjali Yoga er en aktiv yogaform, hvor du opøver smidighed og opbygger øget styrke og udholdenhed.

Der er tillige fokus på, at yogastillingerne udføres anatomisk korrekt, og der arbejdes derfor med kroppens lige linjer.

 

Zumba® Fitness

Zumba® Fitness er en fest. Det handler om at have det sjovt, alt imens der forbrændes en masse kalorier. Du kommer til svede, smile og kommer fra træning med fornyet energi.

Zumba er basseret på latinamerikanske dansetrin og rytmer og er bla. inspireret af reggaeton, salsa, cumbia og merenque.

 

Instruktører i ROFI fitness

 

  

  - I mine timer er det vigtigt for mig, at have det sjovt og udfordre sig selv uanset hvilket niveau man befinder sig på. Efter en time med mig vil man forstå og sætte pris på sætningen: "at give sig selv fuldt ud". Den bedste time er en time, der fjerner alt stress og lader en tilbage med en følelse af, at man kan alt på trods af, at man "har givet sig fuldt ud". Jeg dyrker motion for at opnå velvære og overskud i en travl hverdag.
Ulla Birkmose  
   

- Jeg er uddannet personlig træner ved Fitness Institute i Århus i 2016 og arbejder fuld tid med personlig træning, bootcamp, makkertræning, programlægning, holdtræning og Inbody-målinger.

Du kan læse mere om Lisette og de forskellige muligheder for personlig træning her.

Lisette Andersen  
   - Mine timer er planlagt så alle kan være med. Der er altid mulighed for selv at regulere belastningen så timen bliver præcis så hård man har lyst til. Ligeledes ligger jeg vægt på, at der arbejdes i brede pulszoner, så man kan lægge sin træning, der hvor kroppen er i stand til det på dagen. Jeg planlægger programmer med fokus på 3 vigtige elementer. Muskelopbygning, iltoptagelse og kondition. Tre vigtige elementer for at få maksimal udbytte af en time med pulsspin. Der kan være timer med fokus på alle elementer eller timer med fokus på hver enkelt element. Fælles for alle timer er at musikken er velovervejet. Jeg synes at en time flyver afsted, hvis musikken er motiverende og det betyder ofte, at man kan give sig selv lidt ekstra, hvis der er en god sang. På mine timer er der syng-med-garanti.
 Berit Simonsen    

 - Jeg har styrketrænet de sidste 8 år som en mere eller mindre fast del af min ugeplan.

I 2014 blev jeg uddannet fitnessinstruktør ved DGI, fordi jeg bare elsker at styrketræne og gerne vil give den glæde ved at træne videre til andre, som også har stor og positiv indflydelse på min hverdag.

I min træning vægter jeg derfor seriøsitet højt og ligeså vigtigt – højt humør! Det samme ser jeg gerne afspejlet hos holdets deltagere.

Dorte Sørensen    
- Jeg gennemførte min første uddannelse som yogalærer i 1996 og har således mange års undervisningserfaring.

I september 2018 afsluttede jeg et toårigt uddannelsesforløb med en international certificering fra Patanjali Yoga Switzerland.  
Lene Bukart        
 

- Jeg hedder Dorte, er 26 år og begyndte egentlig først at interessere mig for fitnesscenter-træning da jeg stødte på Jumping Fitness i Aarhus. Indtil da havde al min træning ellers foregået på en hesteryg.

For mig skal træning være sjovt og hårdt! Når man er færdig, skal man gerne have følelsen af, at man gav alt hvad man havde og ikke kunne have gjort mere. Men det skal også være sjovt, så man kommer afsted igen. I mine timer er der god stemning, plads til alle på alle niveauer, fart over feltet og musik både fra gamle og nye dage. Jeg presser mig selv lige så meget som jer der kommer, så vi kan dele oplevelsen sammen.

Dorte Plauborg  
   
 

- Jeg er uddannet fysioterapeut fra foråret 2020. Gennem forskellige holdtræningsforløb, under min uddannelse, har jeg erhvervet mig kompetencer der sikrer, at alle deltagere på mine hold bliver udfordret, men ikke presset i en sådan grad at træningen overstiger deres formåen.

- I mine timer er det vigtigt for mig, at deltagerne har det sjovt, men samtidig at de efter træningen kan mærke, at vi har været i gang.  Jeg holder især af holdtræning, idet man hermed både inddrager sociale, men også individuelle elementer.  

Maria A. S. Kristensen  
- At være instruktør for Bike-hold er det fedeste job!
Det er det fordi vores medlemmer hver især kommer med det de har og alle er forskellige.
Jeg vil som instruktør gerne være det motiverende og inspirerende element i din træning. Jeg sammensætter som oftest selv mine programmer med fokus på lækkert og sjovt musik.
Det er alt lige fra Rock til Giro 413.
På mine hold kan du give den max gas og jeg lover at svede igennem timen sammen med dig og løfte dit humør.
Line Knoth  
  - Jeg hedder Pia Vestergaard og har kørt BIKE gennem flere år.
I 2014 blev jeg opereret for en diskusprolaps, og ved derfor af erfaring hvor vigtig træning er for kroppen - og med BIKE har jeg fundet den helt rigtige træningsform for mig.
Jeg er uddannet instruktør gennem DGI, og har fokus på kvalitet i træningen. Jeg er vild med høj musik, et godt beat og masser af god energi.
BIKE er individuel træning, men som instruktør vil jeg forsøge at motivere jer til at give liiige lidt ekstra. Den skal have: "Max Gas".
Pia Vestergaard  
  - Mit primære fokus ligger i tempofyldt træning, hvor man yder sit max, hver gang man møder op. Cross Fitness passer rigtig godt i den kategori, da det er en god blanding af cardiotræning og styrketræning, med mange forskellige redskaber.
Jeg prøver at tilrettelægge programmerne, så man får rørt flest mulige muskelgrupper, samtidig med god variation i øvelser fra gang til gang.
Jeg er rigtig glad for holdtræning, da det kan være motiverende at skulle afsted sammen med andre, samtidig er det sjovt og giver lidt ekstra, da man nogle gange er med til at presse hinanden til lige at yde det sidste og give sig fuldt ud.
Martin Lauge Stormshøj  
  - Jeg danser først og fremmest fordi det er sjovt!
Fordi det bringer energi, overskud, frirum og sved på panden. En dansetime med mig er en oplevelse vi har sammen, for jeg glæder mig mindst lige så meget som jer, der møder op. Inden længe kan jeg kalde mig zumba instruktør, og indtil da går jeg efter følelsen af 'tadaa' som var det mit udkast til denne uges glimmerdrys og dobbeltkonfetti.
Lea Gabrielsen  
  -Bevægelse har altid fyldt en stor del af mit liv. Jeg har gået til standarddans i 12 år, dyrket gymnastik fra da jeg var lille og indtil jeg blev 20 år, og selv været instruktør på gymnastikhold.

I de sidste mange år har jeg haft mit primære fokus på styrketræning og jeg fik også taget et fitnessinstruktørkursus. Men min passion for dans holder ved.

På mit hold har jeg fokus på god bevægelse, at få pulsen op og at få styrket hele kroppen.

I min verden er to skridt til højre og to skridt til venstre bedre end ingen skridt.

Sara Kirkegaard  
  

- Jeg har forskellige uddannelser indenfor: Full Body Workout, Step, Stretching, Body & Mind og FitBall.

Jeg underviser i Step, der har til formål at forbedre vores kondition, ydeevne og kropsbevidsthed, samtidig med at vi har fokus på koreografi for at forbedre koordinationen. Hvis du ønsker at booste dit velbefindende, forme din figur og øge din vitalitet, inviterer jeg dig til at deltage på mit hold. Sikkerhed er min højeste prioritet, når jeg underviser, og jeg byder dig varmt velkommen til at være en del af min træning, hvor vi vil arbejde sammen om at engagere hele kroppen og begive os ud på en rejse mod sundhed og velvære.

Magdalena Zubrzycka