ROFI Walkathon - i Naturens Rige

Naturen, stierne og de mange kendemærker i Naturens Rige danner baggrund for efterårets udfordring - ROFI Walkathon.

Det er populært som aldrig før at gå - og flere og flere går ture - både sammen og hver for sig. Lørdag den 8. oktober kan du nu give dig selv - og dine kollegaer, familie og venner - en ægte gåudfordring: Nemlig gå den klassiske marathondistance på 42,195 kilometer - eller en halvmarathon på 21,097 kilometer - på stierne i det skønne Naturens Rige. 

På ruterne kommer du forbi både Fjorden, Ringkøbing K, Vonå Engbro, Naturkraft og Bagges Dæmning - og flere steder undervejs er der depoter med drikkevarer, frugt og lidt snacks. Ved målet i ROFI-Centret er der desuden en let forplejning til alle deltagere.

Ruterne vil være tydeligt skiltet undervejs – og du vil også kunne se depoter, toiletfaciliteter, samaritposter osv. på skilte og det udleverede rutekort. 

Det gælder ikke om at komme først - men om at hygge sig undervejs, og give sig selv en udfordring. Derfor er der velfortjente medaljer til alle ved målstregen - og der vil også blive trukket lod om en række flotte sponsorpræmier i målområdet.

Arbejdspladsernes Motionsuge 

Arrangementet markerer samtidig starten på Arbejdspladsernes Motionsuge, hvor firmaidrætten over hele Danmark byder på at væld af aktiviteter. Derfor lyder der også en stor opfordring til virksomheder og firmaer om at gå sammen til ROFI Walkathon. Og selvfølgelig får det største firmahold en vandrepokal til minde om gåturen.

Gratis Tæl Skridt kampagne

Deltagere i ROFI Walkathon deltager gratis i Dansk Firmaidræts Tæl Skridt-kampagne i uge 36 og 37. Det er en perfekt forberedelse til Walkathon. 

Praktisk information

  • Kl. 7.00 Indtjekning og udlevering af deltagerbevis i ROFI-Centret, Kirkevej 26, 6950 Ringkøbing
  • Kl. 7.50 Praktisk information og fælles opvarmning for deltagerne på helmarathon
  • Kl. 8.00 Deltagerne på marathondistancen sendes afsted
  • Kl. 8.20 Praktisk information og fælles opvarmning for deltagerne på halvmarathon
  • Kl. 8.30 Deltagerne på halvmarathondistancen sendes afsted

Målområde åbent til kl. 20.00 

Der skal være mulighed for både at gå rask til - og tage turen i eget hyggelige tempo. Derfor er målområdet åbent helt frem til kl. 20.00.

Tilmelding og pris 

Deltagelse koster kr. 150,- pr. person, uanset distance. Sidste frist for tilmelding er den 20. september. 

Onlinetilmelding

Skal du tilmeldes et firmahold, skal du blot angive firmanavnet i forbindelse med din tilmelding. Vil du gerne lave en samlet tilmelding for et firmahold og betale med faktura, er du velkommen til at sende en mail til rofi@rofi.dk med dine kontaktoplysninger - så kontakter vi dig. 

Vi glæder os til at se dig!

Spørgsmål

Har du spørgsmål til arrangementet er du velkommen til at kontakte en af arrangørerne: 

Tilmelding: ROFI-Centret - 97 32 2455 

Ruterne: Ulla Birkmose – 97 32 24 55

Praktiske spørgsmål: Thomas Andersen – 61630771 

Bliv sponsor: Ragna Knudsen – 23397604 

Presse: Per Andersen - 97322455