Tæt kamp om pokalen i ROFI Petanque


Leif Aaberg sikrede sig førstepladsen i klubbens pokalturnering 2021

Der var uhyre tæt kamp om førstepladsen, da ROFI Petangue tirsdag den 22. juni afviklede sin årlige pokalturnering på banerne ved ROFI-Centret. Men i sidste ende var det Leif Aaberg, der kastede sig til sejren i turneringen. Den tæller også som det årlige klubmesterskab.

20 af klubbens medlemmer deltog i turneringen på en vejrmæssigt fin junidag. Leif Aaberg sikrede sig førstepladsen og en aktie i den vandrepokal, som Ringkjøbing Landbobank har skænket til turneringen, med tre sejre og plus 24 points. Charles Tonnesen og Hans Erik Juncker delte andenpladsen med hver tre sejre og plus 20 points. Pokalturneringen har været afviklet hvert år siden 2011 og kunne således i år markere et 10 års jubilæum.

Der er petanque for medlemmerne på banerne ved ROFI-Centret hver tirsdag og torsdag eftermiddag fra kl. 14. Trods afbrydelser på grund af corona restriktioner har ROFI Petanque kunnet fastholde et stabilt medlemstal på de knap 50, og i indeværende sæson er der kommet otte nye medlemmer til.

Ud over de ugentlige spilletider ved ROFI-Centret har ROFI Petanque tre hold med i DGIs turnering i Vestjyllands kredsen.

 

  Vinderen af ROFI Petanques pokalturnering 2021, Leif Aaberg, med vandrepokalen, flankeret af Hans Erik Juncker (tv) og Charles Tonnesen, der deltes om andenpladsen. 
Kuglerne lå tæt om ”grisen” ved ROFI Petanques pokalturnering – som et symbol på, at der var tæt kamp om de øverste pladser.