Osteopati & Fysioterapi

Velkommen til ROFI Osteopati & Fysioterapi

Vi ser det som vores fornemste opgave at sikre dig den bedst mulige osteopatiske undersøgelse og tilrettelægge din behandling i forhold til netop din problemstilling.

Osteopater er eksperter i at udrede både mekaniske muskulo-skeletale smertetilstande, men også mere komplicerede ubalancer i kroppen mellem f.eks. nervesystemet, organerne og bevægeapparatet.

De anvendte behandlingsteknikker kan bestå af: ledkorrektioner af kroppens led, mobilisering, stræk og behandling af muskler og bindevæv, samt kranielle teknikker.

Osteopati er en manuel behandlingsform, hvor du kan forvente at hele kroppen bliver undersøgt og behandlet- og altså ikke kun i det område der opleves smerter og spændinger fra.

Du kan som patient til enhver tid stille spørgsmål til osteopaten, også hvis du er usikker på behandlingens formål, eller hvis du har bekymringer relateret til behandlingen.

Osteopater er eksperter i at undersøge både for problemstillinger, som der kan gøres noget ved manuelt. Men også gennem undersøgelsen at vurdere din generelle sundhedstilstand og screene dig for anden patologi, hvor vi evt. vil være behjælpelig med at anvise hvilken lægefaglig undersøgelse der burde gøres i stedet for osteopatisk behandling.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at opleve en bedre funktion af din krop, færre smerter og forhåbentlig opnå bedre livskvalitet.

Læs mere om en osteopatisk undersøgelse og behandling

  

 

Onlinebooking

 

Andre måder at kontakte klinikken

Osteopati (Michael Rømer)
Mail: fys@rofi.dk
Tlf.: 51 25 43 74 (telefonsvarer)
Osteopati (Heidi Kodbøl Sonne)
Mail: heidijensen340@hotmail.com
Tlf.: 28 18 88 79 (telefonsvarer)

 

Klinikken tilbyder

Osteopatisk undersøgelse og behandling ved Michael Rømer.

Fysioterapeutisk undersøgelse og behandling ved Heidi Kodbøl Jensen.

Individuelt tilpassede træningsprogrammer til fitness eller i hjemmet ved Heidi Kodbøl Jensen.

Typiske problemstillinger

  • Sportsskader
  • Løbeskader og overbelastningsskader
  • Ryg- og nakkeskader
  • Whiplash
  • Discusprolaps og McKenzie-terapi
  • Iskias

Se flere eksempler