Veteraner dækker op med 25.000 ting


Der er 117 ting, der skal gøres….

Sådan lyder en gammel definition på, at man har travlt, og at der er meget, der skal nås. Men når Ringkjøbing Landbobank holder sin årlige generalforsamling i ROFI-Centret, er der omkring 25.000 ting, der skal gøres, når der dækkes bord til de omkring 2.000 deltagere i generalforsamlingen.

Det er ROFIs veteranklub, der sørger for borddækningen. Ca. 30 medlemmer af veteranklubben og aktive seniorer klarede tirsdag den 3. marts i år borddækningen i løbet af godt 3 timer. Borddækkerne havde fat i ca. 25.000 forskellige ting (tallerkner, glas, kopper, servietter, knive og gafler o.s.v.), før alt var lagt på plads, så aktionærerne onsdag den 4. marts kunne nyde bordets glæder.

- Det er en kæmpe gevinst for centret, at medlemmerne af veteranklubben ulønnet dækker op til Landbobankens generalforsamling, der er vores absolut største arrangement i løbet af året. Den store frivillige indsats af veteranerne kendetegner den gamle ROFI-ånd, at man hjælper i flok for at løse opgaverne og får tingene til at fungere, siger leder af ROFI-Centret, Per Andersen.

Det er formanden for veteranklubben, Finn Hansen, der styrer arbejdet med borddækningen, så alt fremstår perfekt til de mange gæster.

- Vi sætter en ære i, at alt står, som det skal på langs, på kryds og på tværs, og vi hygger os samtidig i et godt og effektivt fællesskab, Vi gør det frivilligt og ulønnet, fordi det tjener et godt formål, siger Finn Hansen.

 

  ROFIs veteraner dækker op i snorlige rækker på langs, på kryds og på tværs til Ringkjøbing Landbobanks generalforsamling.. 
De fleste af veteranerne og de aktive seniorer samlet efter arbejdet med borddækningen. Formanden for ROFIs veteranklub, Finn Hansen, ses i forreste række yderst til venstre.