Tilbage mod en normal dagligdag


Ringkjøbing Landbobanks generalforsamling i ROFI-Centret er et tegn på, at dagligdagen er ved at vende tilbage til nogenlunde normale tilstande

Med over 2.000 deltagere plejer Ringkjøbing Landbobanks generalforsamling at være årets absolut største arrangement på én dag og aften i ROFI-Centret. ”Plejer” var godt og grundigt sat ud af kraft i 2021 på grund af corona restriktionerne. Da blev bankens generalforsamling afviklet digitalt.

Onsdag den 3. marts 2022 lagde ROFI-Centret igen fysiske rammer til Landbobankens generalforsamling, men dog i en markant mindre målestok end normalt. Hvor bankens generalforsamling plejer at fylde begge haller og alle mødelokaler i centret til bristepunktet, så var centrets multisal i år tilstrækkelig til at rumme ca. 300 aktionærer. Banken havde på forhånd gjort aktionærerne opmærksom på, at generalforsamlingen i år på grund af fortsat høje smittetal i samfundet udelukkende bød på kaffebord i stedet for - som normalt – spisning med hvad dertil hører.

- Det er dejligt, at både store, mellemstore og små arrangementer er begyndt at vende tilbage til centret efter en lang og træls periode med lukninger og restriktioner på grund af coronaen. Bl.a. Landbobankens generalforsamling er et godt tegn på, at dagligdagen er på vej til at blive nogenlunde normal. Og vi håber naturligvis, at den i 2023 vender tilbage til centret i fuld skala, siger leder af ROFI-Centret, Per Lange Andersen.

Det er medlemmer af ROFIs veteranklub, der plejer at dække op til de mange deltagere i Landbobankens generalforsamling. Det var også veteranklubben, der dækkede op til bankens kaffebord med ca. 300 pladser i år. Og veteranerne har ikke glemt deres metier med at dække bord, så porcelænet står i snorlige rækker på langs, på kryds og på tværs!

 

  Formanden for ROFIs veteranklub, Finn Hansen, kontrollerer, at porcelænet står snorlige på både langs, på kryds og på tværs. 
Medlemmer af ROFIs veteranklub samlet, efter at dagens opgave er udført.  
  Et blik ud over de dækkede borde til bankgeneralforsamling i ROFI-Centrets multisal. 
Så er der dækket op.