Sportsredaktøren på langs på messe


For det meste har sportsredaktør på Dagbladet Ringkøbing-Skjern, John Thomsen, travlt med at dække og skrive om de lokale sportsbegivenheder i weekenden. Men netop denne lørdag havde han tid til at tage sig en slapper på langs. Det skete endda i fuld offentlighed i ROFI-Centret.

Med til historien hører dog, at John Thomsen sammen med sin sambo, Ida Madsen, besøgte bolig- og livsstilsmessen i ROFI-Centret i weekenden den 9. og 10. februar. På deres vej rundt på messen afprøvede Ida og John elevationssenge i firmaet TEMPURs udstilling. Det var her, at den ellers travle sportsredaktør tog sig en slapper på langs - med et godt resultat for alle parter.

- Vi gik til messe uden intentioner om at købe, men bl.a. på grund af en dygtig sælger og et meget fordelagtigt pristilbud tog vi hjem som ejere af to elevationssenge. Vi købte to af sengene på udstillingen og fik dem hjem dagen efter, fortalte John Thomsen efterfølgende til ROFI-Nyt.

John Thomsen og Ida Madsen var to af de over 10.000 mennesker, der besøgte bolig- og livsstilsmessen i ROFI-Centret, og firmaet TEMPUR var en af de ca. 90 udstillere på messen, der blev arrangeret af firmaet Compass Fair.

Fitness på messe

Blandt de mange udstillere, der gav messegæsterne gode ideer, inspiration og spændende tilbud, var også ROFI Fitness. Her kunne man med leder af fitnesscentret, Ulla Birkmose som tovholder, bl.a. høre om tre gode tilbud, der hver på sin vis er med til at styrke sundhed og velvære:

Det ene tilbud er personlig programlægning for dem, der gerne vil have et optimalt udbytte af deres træning i fitnesscentret.

Det andet tilbud er ”bootcamp” med personlig træner. Det er et 12 ugers eller 8 ugers forløb med fokus på bl.a. styrketræning, konditionstræning og kost.

Det tredje tilbud er vakuum-terapi, hvor kroppen i en maskine udsættes for henholdsvis undertryk og atmosfærisk tryk, der bl.a. er med til at styrke kredsløbet og lindre smerter.

* I ROFI-Centrets fitnessafdeling kan du høre meget mere om og afprøve de tre tilbud.

 

  John Thomsen og Ida Madsen afprøver elevationssenge i firmaet TEMPURs udstilling. De købte sengene.
Leder af ROFI Fitness, Ulla Birkmose, havde i fitnessafdelingens stand tre gode tilbud til messegæsterne, bl.a. vacuum-terapi.