Overbevisende sejr til Stig og Andrea på ”hjemmebane”


På en måde kan man sige, at Andrea Oehlenschlæger og Stig Rossen begge var på hjemmebane, da de fredag aften den 7. december gav en fantastisk julekoncert i Green Sports Arena i ROFI-Centret. Andrea bor i dag i København, men er vokset op i Ringkøbing. Og det var femte år i træk, at Stig Rossen lagde vejen forbi ROFI-Centret på julekoncert turneen rundt i landet – denne gang med Andrea som gæstesolist

Det er ikke altid en fordel at spille og optræde på hjemmebane. Forventningerne fra hjemmepublikum kan være så store, at de kan være svære at leve op til. Forventningerne VAR store hos de 875 mennesker, der havde købt billet til koncerten. Men Stig Rossen og Andrea Oehlenschlæger levede til fulde op til forventningerne – og lidt til. Publikum fik i den grad, hvad de kom efter – god musik, flot og professionel optræden, der ind imellem gav gåsehud på armene, og julehyggelige kulisser.

- Ringkøbing - jeg ved, at I er stolte af hende. Det er jeg også. Hold kæft, hvor hun synger godt, understregede Stig Rossen, da han præsenterede sin gæstesolist på scenen. Han fortalte i øvrigt, at han hørte Andrea for første gang, da hun som 17-årig optrådte i Mariehaven i Ansager. Da var han klar over, at hun var en af Danmarks største sangtalenter. 

Stig Rossen undskyldte i øvrigt ved starten på koncerten, at han var lidt langskægget. Det var der en god forklaring på. Han spiller en af hovedrollerne i musicalen Leonora Christina på Odense Teater fra den 22. januar til den 15. februar 2019. Og den rolle kræver langt skæg.

På Stig Rossens 24. julekoncertturné rundt i landet giver han og Andrea 37 koncerter på en måned. I 2019 har juleturneen så 25-års jubilæum, og da giver Stig Rossen også koncert i Green Sports Arena. Det er fredag den 6. december. Det er vi mange, der glæder os til.

 Fotos: Henrik Olesen

 

  – Ringkøbing - jeg kan godt forstå, at I er stolte af hende. Det er jeg også, sagde Stig Rossen, da han præsterede sin gæstesolist, Andrea Oehlenschlæger.
Andrea optrådte både alene og i duet med Stig Rossen under koncerten.  
  De høje toner gik også rent ind hos publikum.
Den fantastiske fløjtenist, Flemming Lund, har været med i orkestret i alle de hidtidige 24 år, Stig Rossen har været på juleturné. Det er han sikkert også ved 25-års jubilæumsturneen, der kommer omkring Ringkøbing fredag den 6. december 2019.  
  Det talstærke publikum sang stemningsfuldt ”Dejlig er jorden” sammen med Stig og Andrea.

 

 Se mange flere af Henrik Olesens fotos fra julekoncerten med Stig og Andrea her