og Andrea kommer til ROFI igen den 9. november 2024


Over 700 mennesker oplevede fredag aften den 8. december en fantastisk julekoncert med Andrea Lykke i ROFI-Centret

I sportens verden er det som regel en fordel at spille på hjemmebane med lokal opbakning på lægterne. Når det drejer sig om sangens verden, præsterer Andrea Lykke, altid helt i top – uanset om hun optræder på de helt store scener rundt i Danmark eller på ”hjemmebane” i barndoms- og ungdomsbyen Ringkøbing.

Over 700 lokale koncertgæster oplevede fredag aften den 8. december Andrea Lykke i absolut topform ved en fantastisk julekoncert med ROFI som arrangør i ROFI-Centret. Læs nedenstående lokale Lars Egelunds anmeldelse af og fotos fra koncerten med Andrea – og nyheden om, at Andrea Lykke vender tilbage med en koncert i ROFI-Centret den 9. november 2024:

* Vi var vidner til en velsyngende Andrea, der i sin tredje julekoncert på ”hjemmebane” for første gang var uden Stig Rossen ”at gemme sig bagved”. Bakket op af et 6-mandsorkester. Optimal lyd. Flot lyssætning. Julepyntet koncertsal. Et veloplagt publikum. En velvalgt blanding af danske og amerikanske ”evergreens” julesange, der bare sad lige i skabet.

Og, lovede Andrea: ”Jeg kommer tilbage næste år lørdag den 9. november 2024”. Ikke med en julekoncert, men med sange fra film som f.eks. Bodyguard, James Bond og Titanic. En bedre for-julegave næste år kan man næsten ikke ønske sig.

Ud fra den applaus og de genfremkaldelser, som Andrea med band blev mødt af, så er der lagt op til, at endnu et stjerneskud vil dale ned i ROFI-Centrets koncertsal!

--