Medaljeregn over ROFI Petanque


ROFI Petanque har turneringsmæssigt haft sin hidtil bedste sæson. Tre af de i alt syv hold, som ROFI har haft med i DGI Vestjyllands turnering i 2019-sæsonen, fik medaljer – en af guld og to af sølv.

Guldmedaljen blev sikret i B-rækken, hvor et hold fra ROFI besatte førstepladsen. Her blev det også til en sølvmedalje til ROFI for andenpladsen i rækken. Den anden sølvmedalje blev sikret i C-rækken for en ROFI-placering på andenpladsen.

Der er 10 hold i hver af de fire rækker (A, B, C og D) i DGI Vestjyllands turnering. ROFI Petanque havde to hold med i A-rækken, hvor de sluttede på henholdsvis syvendepladsen og ottendepladsen. I B-rækken blev det som nævnt til både en førsteplads og en andenplads til ROFI-hold. I C-rækken, hvor ROFI deltog med tre hold, blev det ud over andenpladsen også til en femteplads og en niendeplads.

De to bedst placerede hold i hver række rykker op til næste års turnering, mens de to nederst placerede hold i hver række rykker ned. Det betyder altså, at ROFI Petanque i næste sæson får hele fire hold i den bedste række – A-rækken.

Medaljerne til de bedst placerede hold i de fire rækker blev uddelt ved afslutningsstævnet i Lem den 21. september. På nedenstående fotos er nogle af medaljetagerne foreviget på banerne ved ROFI-Centret:

 

  ROFI-holdet, der vandt guld i B-rækken. Fra venstre holdleder Alfred Korsholm, Elly Green, Hans Hansen, Charles Tonnesen, Lis Dalby og Egon Dalby. 
ROFI-holdet, der vandt sølv i B-rækken. Fra venstre Annie Møller, Mona Lynggaard Vinkel, Inge Pedersen, holdleder Sigrun Gran og Hanne Toelbjerg.  
  Hans Erik Juncker var holdleder på det ROFI-hold, der vandt sølv i C-rækken. Her ses han til højre sammen med formanden for ROFI Petanque, Erik Lauridsen.