Lederskifte i ROFIs fitnesscenter


ROFIs fitnesscenter får ny daglig leder fra den 1. juni. Ulla Birkmose, der kommer fra en stilling på Hotel Fjordgården i Ringkøbing, overtager lederposten efter Mette Palnov, der fra samme dato starter i nyt job som pædagog på et bosted for udviklingshæmmede, Brohuset i Ringkøbing.

De ved, hvad de går ind til

Selv om arbejdspladsen bliver en anden, er der hverken for Mette eller Ulla tale om det helt store spring ud på dybt vand i jobkarrieren. Med deres baggrund ved de med andre ord, hvad de går ind til:

Ulla, der i flere omgange har været ansat i alt en halv snes år på Hotel Fjordgården som bl.a. tjener, receptionist og souschef, har gået på hold i fitness i ROFI-Centret siden midten af 1990-erne. Siden 1999 har hun i sin fritid været instruktør på en lang række forskellige fitnesshold i centret og var i en årrække formand for ROFIs fitnessudvalg.

Mette er uddannet som pædagog. Inden hun for 10 år siden blev ansat som leder af ROFIs fitnesscenter, var hun pædagog i SFO-en på Rindum Skole og i Klubben.

Tilvalg og ikke fravalg

Fælles for Mette Palnov og Ulla Birkmose er, at de i deres hidtidige jobs har været i daglig kontakt med rigtig mange gæster, brugere og kolleger. Men de understreger, at deres nye karrierer ikke er et fravalg, men et tilvalg til nye udfordringer.

Mette: - Gennem 10 år har jeg haft kontakt med fantastiske mennesker i ROFI-Centret – brugere af fitnesscentret, de mange frivillige i centret og kolleger i personalet. Dem vil jeg komme til at savne meget. Men jeg har også i et stykke tid ønsket at komme tilbage til mit udgangspunkt som pædagog og komme til at arbejde tæt med udviklingshæmmede. Mit nye arbejde er et 32 timers job, men i den udstrækning det kan lade sig gøre i forhold til mine vagtplaner, vil jeg i min fritid stadig gerne fortsætte som instruktør på hold i ROFIs fitnesscenter.

Ulla: - Jeg kommer helt sikkert til at savne hotellivet med mange gæster og gode kolleger på arbejdspladsen. Men af og til i tilværelsen må man tage et spring og søge nye udfordringer, og jobbet som leder af ROFIs fitnesscenter er faktisk et drømmejob for mig. Nu kan jeg kombinere min interesse for fitness og som instruktør i fritiden med et fast job. Det glæder jeg mig i den grad til, og via de mange hold og brugere, jeg har instrueret gennem årene, føler jeg mig godt rustet til opgaven. Jeg har også taget en uddannelse som personlig træner og er i gang med en uddannelse i kost- og livsstilscoaching.

I det private er Mette Palnov gift med Kasper, der er ejendomsmægler ved EDC Hvide Sande. Ulla Birkmose er gift med Jesper Larsen, der er salgsleder for El Giganten i det nordjyske område.