Kunst- & Antikmesse i ROFI-Centret


Schack Classic - både
live og på de sociale medier

Anne Marie Schack benytter sig flittigt af både Facebook og Instagram, og hun gør det ikke for almindelig nysgerrigheds skyld. Nej, de sociale medier udgør en ganske væsentlig del af omsætningen i hendes antikvitetsforretning, Schack Classic, der har base i Aarhus, men også viste sig frem live på den årlige kunst- og antikmesse i ROFI-Centret 26.-29. juli.
  - Også inden for vores branche skal man være med på det hele i dag. Via de sociale medier sælger jeg antikviteter til hele verden. Unge mennesker benytter sig især af Instagram. Men når du driver forretning, er det også vigtigt, at du fysisk er ude i landet og vise, hvem du er. Det er derfor jeg hvert år har en stand på kunst- og antikmessen i Ringkøbing, fortalte Anne Marie Schack til ROFI-Nyt under messen i ROFI-Centret.
  Lige siden hun var ganske ung, har Anne Marie Schack interesseret sig for gamle ting og har haft det som hobby. Indtil for 21 år siden arbejdede hun som fuldmægtig i det offentlige, men besluttede så at gøre sin hobby til en levevej. Det har hun ikke fortrudt.

Glad for farver

- Jeg er ikke så meget til det ”tunge” antikke, men arbejder derimod mest med det, man kalder retro design i perioden fra 1930-erne til 1980-erne. Jeg har nok en lidt skæv tilgang til mange ting og er rigtig glad for farver. Især retro design fra 1960-erne og 1970-erne er der mange kunder til, ikke mindst blandt unge mennesker, fortæller Anne Marie Schack.
  Der har været kunst- og antikmesse i Ringkøbing hvert år i ca. 40 år - de første godt 30 år i Vesterhavshallen og siden i ROFI-Centret. Anne Marie Schack har været med på messen i alle de år, den har været i ROFI-Centret, og også de sidste år i Vesterhavshallen.
  - Ringkøbing er et godt sted at komme. Hvert år får jeg nye kunder, men der er også mange, som jeg har handlet med gennem flere år. Køb og salg af antikviteter er en tillidssag, siger Anne Marie Schack.
  Der var knap 30 stande på kunst- og antikmessen i ROFI-Centret, der arrangeres af firmaet Compass Fair. På grund af det hede sommervejr trak messen i år en del færre gæster end normalt.

 

  Anne Marie Schack er meget til retro design i farver, hvilket tydelige fremgår af dette billede fra Schack Classic’s stand på kunst- og antikmessen i ROFI-Centret.