GRATIS sundhedsambassadør-uddannelse


I Ringkøbing-Skjern sidder over 46 % af os ned i mere end 8 timer på en typisk arbejdsdag. Mange af os vil rigtig gerne have en mere aktiv hverdag. I hvert fald hvis man skal tro den nationale sundhedsprofil.

 Er det også sådan på dit arbejde? Kæmper du med, at få kollegerne i gang? Har du viljen til at få motion og sundhed ind i arbejdsdagen, men mangler du viden og værktøjer? Tag på GRATIS sundhedsambassadør-uddannelse hos Ringkøbing og Omegns Firmaidræt (ROFI). Her fylder vi din værktøjskasse op med inspiration og et væld af idéer, der kan få pulsen op og smil på læberne hos dine kollegerne. Det kræver ingen forudsætninger at komme på uddannelsen - blot lysten til at gøre en forskel.

 INFO:

Forskningen underbygger, at motion i relation til arbejdspladsen giver god mening: Forbedret trivsel, øget arbejdsglæde, større holdånd, lavere sygefravær og højere produktivitet. Det er bare om at komme i gang.

 ROFI-Centret og Dansk Firmaidrætsforbund hjælper med den GRATIS sundhedsambassadøruddannelse lokale arbejdspladser med at få mere motion i hverdagen – både før, i og efter arbejdstiden.

 I må tilmelde op til to fra samme arbejdsplads. Så tag afsted sammen med en kollega

Læs mere