Kim Grøn Hansen ny leder af Ringkøbing Svømmehal


ROFI har ansat 41-årige Kim Grøn Hansen som daglig leder af Ringkøbing Svømmehal i forlængelse af, at ROFI fra årsskiftet overtager driften af svømmehallen. Kim Grøn Hansen kommer fra en stilling som købstadschef i Ringkøbing. Han tiltræder stillingen som leder af svømmehallen med virkning fra den 1. februar 2018.

- Vi har hen over julen arbejdet intenst med ansættelse af en daglig leder i forbindelse med, at vi nu overtager driften af Ringkøbing Svømmehal. Vi er meget glade for, at Kim Grøn Hansen har udtrykt interesse for den opslåede stilling, og at vi så hurtigt har kunnet underskrive en aftale med ham. I ROFI har vi i andre sammenhænge haft et særdeles godt samarbejde med Kim, og vi ser frem til et tæt samarbejde med ham om driften og den fortsatte udvikling af Ringkøbing Svømmehal til gavn for de mange brugere. Vi håber, at svømmehallens brugere og samarbejdspartnere vil tage godt imod Kim og være behjælpelige med, at vi kommer godt igennem den overgangsfase, som forestår, siger leder af ROFI-Centret, Per Andersen.

Ud over at sikre en god daglig drift får Kim Grøn Hansen ansvaret for at føre den visions- og handlingsplan ud i livet, som var en del af Ringkøbing-Skjern Kommunes udbud af driften af svømmehallen.

- Ringkøbing Svømmehal er et fantastisk aktiv for Ringkøbing, både for borgere og for foreninger. Med bl.a. placeringen ved fjorden er der unikke muligheder for at skabe yderligere udvikling i og omkring svømmehallen, så den også i fremtiden bliver et omdrejningspunkt for aktiviteter og socialt samvær for borgere, foreninger og turisme i Ringkøbing. Jeg glæder mig til at stå i spidsen for den udvikling fremtiden vil bringe og samtidig sikre brugerne en høj kvalitet og imødekommende personale i den daglige drift af svømmehallen. Det er udfordringer som disse, der har fået mig til at søge stillingen som daglig leder af svømmehallen, samtidig med at min nye stilling passer bedre ind i mit familieliv end mit job som købstadschef, som jeg i øvrigt har været meget glad for, siger Kim Grøn Hansen.

Flere oplysninger:

Kim Grøn Hansen, tlf. 2242 3099.

Leder af ROFI-Centret, Per Andersen, tlf. 3056 0630