I raskt tempo i ROFI Gangsport


Hver onsdag aften fra kl. 18.30 tilbyder ROFI fælles gangsport for folk i alle aldre

Der er mange måder at gå på. I ROFI Gangsport foregår det i raskt tempo og i et godt socialt samvær med andre. Hver onsdag aften fra kl. 18.30 er fælles gangsport i ROFI et tilbud til folk i alle aldre - i ulige uger med start fra ROFI-Centret og i lige uger med start fra Ringkøbing Svømmehal.

- Det er sundt for både krop og sjæl at få pulsen op. I raskt tempo kan vi nå ca. 6 km i timen, men der er plads til alle - også dem, der går knap så stærkt. Undervejs sørger vi for at ”samle op”, så alle kan være en del af fællesskabet. Det sociale samvær om vores sport spiller en stor rolle, understreger formanden for ROFIs udvalg for gangsport, Carl. Chr. Josephsen.

Der vælges forskellige ruter i Ringkøbing og nærmeste omegn til de ugentlige gangaftener.

- På den måde oplever vi også forskellige dele af byen og Naturens Rige undervejs, samtidig med at vi får god motion. Når det er mørkt, sørger vi af hensyn til sikkerheden for, at vi altid går i områder, hvor der er lys, siger Carl. Chr. Josephsen.

Læs mere om ROFI Gangsport her

 

  I ulige uger starter ruterne i ROFI Gangsport kl. 18.30 fra ROFI-Centret og i lige uger fra Ringkøbing Svømmehal. Her er der klar til afgang en aften i marts fra svømmehallen. Formanden for ROFI Gangsport, Carl Chr. Josephsen, ses som nr. 3 fra venstre. 
Gangsport i ROFI foregår i stort set al slags vejr - også når det regner og blæser som denne aften.