Hundeskoven er også for stavgængere i ROFI


Hver mandag formiddag fra kl. 10 arrangerer ROFI stavgang for alle interesserede

Hundeskoven syd for Ringkøbing er ikke kun et yndet sted for de firbenede og deres ejere. Den er også et fast samlingspunkt og motionsområde for f.eks. dem, der går stavgang i ROFI. Hver mandag formiddag året rundt er der tilbud om en times frisk motion i godt socialt samvær og med stave i hænderne i Hundeskoven.

- Vi starter kl. 10 og går uanset vejr og vind. Vi er som regel en halv snes deltagere, men der er plads til mange flere. Deltagerne kan vælge imellem en 3 km rute, en 5 km rute eller en 6 km rute. Vi har ingen problemer med at overholde corona retningslinjerne om afstand, for vi går i grupper på to-tre deltagere, understreger leder af ROFIs udvalg for stavgang, Inger Carlsen.

Det er ikke kun den gode mandags motion, der trækker stavgængere til Hundeskoven. Det sociale samvær og god snak om alt muligt spiller også en stor rolle.

- Man kan mærke på folk, at de i disse corona tider virkelig har behov for at komme ud og snakke med andre, men naturligvis med respekt for de retningslinjer, der er for at mødes på den måde, siger Inger Carlsen.

Læs mere om ROFI Stavgang her

 

  Samling efter mandagens stavgang i Hundeskoven. Som regel er der en halv snes deltagere, og der er god plads til flere. Yderst til venstre ses Inger Carlsen, der er formand for ROFIs udvalg for stavgang. 
Der varmes godt op, før man begiver sig ud på ruterne i Hundeskoven, og der strækkes også ud efter dagens tur.