I 2024 er der ROFI Walkathon lørdag den 5. oktober


I 2024 er der ROFI Walkathon
lørdag den 5. oktober

- Det gik supergodt. Der var mange deltagere og godt humør hele vejen rundt. Vi var heldige med vejret – med en frisk vind, der er typisk vestjysk. Alle vores frivillige sørgede for gode rammer og god service for deltagerne. Der var stor opbakning hele vejen rundt. Så der er al mulig grund til, at vi i 2024 indbyder til den tredje version af ROFI Walkathon.

  Det understreger næstformanden i ROFIs bestyrelse, Thomas S. Andersen, der var tovholder på ROFI Walkathon lørdag den 7. oktober 2023 og i øvrigt også var det, da ROFI i 2022 for første gang arrangerede Walkathon.  Dermed offentliggør han allerede nu, at der også bliver ROFI Walkathon i 2024. Og datoen bliver lørdag den 5. oktober.

Stor frivillig indsats

Når ROFI Walkathon igen i år blev en stor succes, så tilskriver Thomas det ikke mindst den store frivillige indsats, som folk i og omkring ROFI har ydet for at skabe rammerne.

  - Vi har i løbet af dagen fået rigtig mange positive tilkendegivelser fra deltagerne om, at det var et særdeles godt arrangement i dejlig natur på flotte ruter. Naturen har vi fået foræret, men de gode rammer for arrangementet kan vi især takke vores mange frivillige for – både dem, der har været med i planlægningen undervejs, og dem, der har taget sig af de mange praktiske gøremål på dagen. Vi kan ikke gennemføre så stort et arrangement uden den indsats, siger Thomas Andersen.

 Her er i billeder nogle af dem, der var med til at skabe de gode rammer for ROFI Walkathon 2023:

 

  Nogle af de mange frivillige i ROFI Walkathon samlet før start i ROFI-Centret. 
Tovholder på ROFI Walkathon, Thomas S. Andersen, der også er næstformand i ROFIs bestyrelse. Her er han ved Gl. Sogn Kirke.  
  Fra venstre Irma Andersen, Brian Jørgensen, Inger Lis Hansen og Jørgen Kristensen ydede deres frivillige indsats ved at uddele bl.a. sandwichers og drikke til deltagerne i depotet ved Gl. Sogn Kirke.
En af ROFIs mange frivillige på dagen, Marianne Mortensen, serverede varm suppe til deltagerne, da de kom i mål i ROFI-Centret – her til Henrik Lindquist.  
  Det var Bent Nielsen (tv) og Bent Vestergaard fra Brand og Redning Midt Vest, der var med til at lave og bragte den varme suppe. 
Tobias Frandsen og Karoline Hornshøj fra Brand og Redning Midt Vest stod ved Gl. Sogn Kirke parat med hjælp, hvis der skete uheld. Heldigvis blev der kun behov for udlevering af plaster mod vabler.  
  På vandring i Naturens Rige og vindmølleland. Her på vej til Vonå Engbro og Madpakkehuset.