Dobbelt guld til ROFI Petanque


ROFI Petanque har deltaget med to hold i de to bedste rækker i DGI Vestjyllands turnering, og de sikrede sig begge førstepladsen og pokalerne

ROFI Petanque har haft en forrygende god sæson i DGI Vestjyllands turnering. De deltog med to hold i henholdsvis A-rækken og B-rækken, der er de to bedste rækker i turneringen. Og begge hold satte sig på førstepladsen, som affødte guldmedaljer og pokaler.

I DGIs turnering deltager klubber og hold fra et stort geografisk område i Vestjylland. Vinderen af de enkelte rækker blev fundet i løbet af sæsonens 10 runder, hvor klubberne mødtes både på hjemme- og udebaner. I de enkelte runder stiller hvert hold med fire spillere, men undervejs i turneringen har ROFI Petanque brugt seks forskellige spillere på hvert hold, så der har været plads til, at flere kunne være med.

Med førstepladsen rykker ROFIs hold i B-rækken op og skal spille i A-rækken næste sæson. Holdet i A-rækken rykker også op. Det bliver i en helt ny række i DGI Vestjylland, der kaldes A+ rækken. Så der venter for begge ROFI-hold hårdere konkurrence og større udfordringer i 2024-sæsonen, men det ser ROFI-folkene frem til med gode forhåbninger.

Ingen ”håneret”

Onsdag den 4. oktober udfordrede de to guldvindende hold hinanden til en dyst på deres fælles hjemmebane ved ROFI-Centret. Den endte uafgjort. Så ingen har ”håneretten” over de andre i de næste måneder.

Deltagerne på de to hold og mange andre med dem i ROFI Petanque spiller hver tirsdag og torsdag hele året rundt ved ROFI-Centret. Vintersæsonen er netop startet, og frem til den 1. april næste år spiller man fra kl. 13 de to ugentlige dage. ROFI Petanque har ca. 45 medlemmer, og der er er plads til mange flere, der er interesseret i en sport, hvor alle kan være med, og hvor det sociale samvær er i højsædet.

 

  ROFIs hold i B-rækken, der sikrede sig guldmedaljer og pokal i DGI Vestjyllands turnering. Deltagerne på holdet er fra venstre: Flemming Jakobsen, Jørgen Rindom, Henny Rindom, Alfred Korsholm og Jens Højhus. Den sjette deltager på holdet, Niels Pedersen, var forhindret i at deltagere i fotograferingen. 
ROFIs hold i A-rækken, der sikrede sig guldmedaljer og pokal i DGI Vestjyllands turnering. Deltagerne på holdet er fra venstre: Ole Lysgaard, Hans Juncker, Erik Wormann (reserve), Kirstine Slyk Søe, Tonny Jensen og Jørn Østerby. Leif Aaberg, der også har været med på holdet, var forhindret i at deltage i fotograferingen.  
  Her er de to flotte pokaler, som ROFI Petanque sikrede sig i henholdsvis A-rækken og B-rækken i DGI Vestjyllands turnering i 2023.