Gintberg reddede en fantastisk lørdag aften for over 900 mennesker


”At redde verden ene mand er en opgave for præsidenter, generaler og popmusikere. At rede og vandkæmme den kønnere er derimod en opgave, alle burde tage på sig. Jeg starter i hvert fald nu. Glæd dig! Det kan kun gå for langsomt”.

Det sagde komikeren Jan Gintberg i foromtalen til sit show ”Gintberg Red(d)er Verden”, der den 29. september ramte ROFI-Centret. Og han holdt i den grad ord foran et publikum på over 900 mennesker. Han redte i løbet af denne lørdag aften i et fantastisk tempo mange sider af verden og reddede det talstærke publikum en stor oplevelse.

Jan Gintberg vandkæmmede også en del af den lokale verden i Ringkøbing i sit show. Han foreslog bl.a. at beklæde de kommende havvindmøller ved Vestkysten med et foto af Anders Agger, så møllerne kan få en lidt mere folkelig opbakning: Se på vedhæftede foto en visualisering af Gintbergs forslag og se her en fotokavalkade fra hele den festlige aften, der for ca. 250 af de over 900 gæster startede med spisning i ROFI-Centrets multisal. (Fotos: Henrik Olesen).