Aktive Seniorer klar til ny sæson i ROFI-Centret


”Aktive Seniorer” i ROFI-Centret var en stor succes i forrige sæson. Og der er lagt op til, at der bliver mindst lige så mange deltagere i den nye efterårs- og vintersæson, der starter onsdag den 19. september.

Aktive Seniorer er for alle i alderen 60+. Hver onsdag formiddag kl. 9.30 til kl. 12.00 tilbydes de en lang række aktiviteter i ROFI-Centret i en blanding af motion og socialt samvær for at fremme sundheden for både krop og sjæl.

Programmet er det samme hver gang: Der startes med fælles opvarmning i ROFI-Centrets multisal. Derefter er der kaffe og brød. Fra kl. 10.30 kan deltagerne bevæge sig rundt i frit valg i en masse aktiviteter – f.eks. gymnastik, spinning, cirkeltræning og fri træning i fitnesscentret, yoga, skydning, bowls, badminton, billard, dart, bordtennis og minigolf. Til de fleste aktiviteter er der instruktører. Prisen for at deltage er 40 kr. pr. gang eller 350 kr. for et 10-turs kort.

- Som en opfølgning på ”Motion og Samvær”, der eksisterede i ROFI i godt 25 år, startede vi med et lidt anderledes koncept ”Aktive Seniorer” sidste år i et samarbejde med projekt ”Liv i balance”, der er startet af Ringkøbing-Skjern Kommune. Med 85 deltagere i løbet af efteråret og vinteren blev det en stor succes. Udvalget bag ”Aktive Seniorer” har en ambition om, at deltagertallet i den nye sæson runder de 100. Man skal ikke tilmelde sig på forhånd, men blot møde op onsdag formiddag i sæsonen, der strækker sig frem til april, siger leder af ROFI-Centret, Per Lange Andersen.

Flere oplysninger:

Centerleder Per Lange Andersen, ROFI-Centret, tlf. 3056 0630 eller 9732 2455.