Fuhlendorff afløser Le Févre ved Comedy Night Ringkøbing


Mark Le Févre var en af de tre standupkomikere, der skulle optræde ved showet Comedy Night Ringkøbing i ROFI-Centret lørdag aften, den 9. november. På grund af sygdom har Mark Le Févre været nødsaget til at melde afbud til showet. I stedet kan publikum opleve Christian Fuhlendorff sammen med Ruben Søltoft og Andreas Bo.

- Vi er kede af, at publikum ikke får mulighed for at opleve Mark Le Févre lørdag aften, men sygdom er hver mands herre. Til gengæld er vi glade og taknemlige for, at Christian Fuhlendorff, der også hører til på øverste hylde blandt standupkomikere i Danmark, springer til og vil give publikum en stor oplevelse sammen med Ruben Søltoft og Andreas Bo, siger centerleder Per Lange Andersen, ROFI-Centret.

Ikke færre end 900 mennesker har bestilt billet til Comedy Night Show i ROFI-Centret, der starter kl. 20. Allerede i sommer var der udsolgt af billetter til showet.

- Vi glæder os til at åbne dørene til et helt fyldt ROFI-Center og et show med tre standupkomikere, der appellerer til både de yngre og den lidt ældre del af publikum, der holder af standupkomik, siger Per Lange Andersen.

Flere oplysninger:

Flere oplysninger kan fås hos centerleder Per Lange Andersen, ROFI-Centret,
tlf. 3058 0630.