Comedy Night i ROFI-Centret flyttes til november 2021


På grund af corona situationen lokalt flyttes showet med Brian Lykke, Lars Hjortshøj og Thomas Warberg fra lørdag den 7. november 2020 til lørdag den 6. november 2021

Der var lagt op til Comedy Night Ringkøbing med stand up komikerne Brian Lykke, Lars Hjortshøj og Thomas Warberg i ROFI-Centret lørdag den 7. november 2020. Men på grund af den nye corona situation har ROFI og folkene bag de tre komikere nu besluttet at flytte arrangementet et år til lørdag den 6. november 2021.

- Vi har solgt 500 billetter til showet den 7. november. Selv om vi med dette antal, kunne afvikle showet inden for de rammer, som sundhedsmyndighederne har sat for kulturelle arrangementer, har vi besluttet at flytte showet med Brian Lykke, Lars Hjortshøj og Thomas Warberg til november 2021. Mange af dem, der har købt billet til showet, er større grupper fra bl.a. virksomheder. Fra dem har vi fået en del tilkendegivelser om, at de af hensyn til risikoen for at komme til at smitte kolleger i deres egne eller andre virksomheder ville føle sig utrygge ved at møde op til showet. Vi har naturligvis fuld forståelse for, at de først og fremmest tænker på deres respektive arbejdspladser og nærmeste omgivelser. Det er især på den baggrund, at vi har besluttet at flytte showet til november 2021, siger leder af ROFI-Centret, Per Lange Andersen.

Helaftens oplevelse

Da ROFI i 2019 arrangerede Comedy Night Ringkøbing med stand up komikerne Christian Fuhlendorff, Ruben Søltoft og Andreas Bo, var der et publikum med 950 deltagere i et koncept, hvor der var spisning før showet og afterparty med musik efter de tre komikeres optræden. Altså en hel aftens oplevelse som en form for alternativ julefrokost

- Det var en fantastisk aften. Vi havde lagt op til det samme koncept for Comedy Show Ringkøbing i år, men det har de nye corona restriktioner fra myndighederne sat en stopper for. Dels er det tidligere meldt ud, at der ikke må serveres alkohol efter kl. 22. Dels blev det i fredags meldt ud fra myndighederne, at der højst må være 10 deltagere i en gruppe til spisning. Med de restriktioner ville det være umuligt for os at gennemføre arrangementet med det koncept, der var lagt som grundlag for aftenen. Det er også forklaringen på, at vi har valgt at udsætte showet til november 2021, selv om det er en svær beslutning, siger Per Lange Andersen.

De billetter, der er købt til det nu aflyste show, gælder også til showet den 6. november 2021.

- Alle, der har købt billet, vil inden for de nærmeste dage blive kontaktet af Ticketmaster. Det er naturligvis fuldt forståeligt, hvis folk i forbindelse med denne kontakt vælger at få refunderet de penge, de har betalt. Men vi håber selvfølgelig meget, at mange vil vælge at bakke op om showet i november næste år og lade pengene stå i deres billetkøb, siger Per Lange Andersen.

Flere oplysninger:

Flere oplysninger kan fås hos centerleder Per Lange Andersen, ROFI-Centret, tlf.
3056 0630.