Bullers drenge og hele Jylland i ROFI-Centret


U14 mesterskaber i fodbold

Bullers drenge og hele
Jylland i ROFI-Centret

- Jeg har som træner været med vores unge spillere til mange stævner rundt omkring i Jylland. Men jeg har aldrig oplevet så gode faciliteter, så god mad og så god service som ved dette stævne. Det siger jeg ikke kun, fordi jeg er fra Ringkøbing. Det er det samme jeg har hørt fra spillere, trænere og ledere fra andre klubber.

Det understregede ”Buller”, der er træner for Ringkøbing IFs U14 drenges to hold i indendørs fodbold, ved slutningen af stævnet i weekenden 9.-10. marts i ROFI-Centret, hvor de jyske mestre i årgangen skulle findes.

32 hold - 16 pigehold og 16 drengehold – fra hele Jylland var samlet til stævnet, der blev arrangeret af DBU Jylland med Rindum SU som lokal tovholder. DBU Jyllands repræsentant ved stævnet, Johnny Nielsen fra Thyborøn, var også begejstret for både afviklingen af stævnet og de faciliteter, der var omkring arrangementet.

”Faciliteter helt i top”

- Jeg har som DBU repræsentant været med til stævner her flere gange før med Rindum SU som tovholder, og der er altid godt styr på det. Vi møder ikke ret mange andre steder i landet så gode faciliteter og så god service som her i ROFI-Centret. Det er helt i top, understregede Johnny Nielsen over for ROFI-Nyt ved afslutningen af stævnet.

På vegne af Rindum SU var Jens Oluf Bach stævneleder under kampene i ROFI-Centret. Den rolle har han haft adskillige gange før, og også i år var der godt styr på det hele.

- De forskellige mesterskaber inden for DBU Jylland går på skift rundt mellem de fire jyske regioner (Ringkøbing ligger geografisk i Region 2). Man går altid efter steder, der har to haller til afvikling af kampene og gode faciliteter omkring. Det har vi her, og jeg er meget tilfreds med afviklingen af stævnet, siger Jens Oluf Bach.

Drengespillerne overnattede i soveposer og på madrasser under stævnet i ROFI-Centrets anneks og pigerne i centrets multisale, hvilket også var med til at styrke det sociale samvær mellem spillerne på tværs af klubber og foreninger. Mange af spillernes ledere og pårørende overnattede i ROFI-Centrets vandrerhjem, hvor alle 25 værelser var booket til lejligheden.

- Med spillere, ledere, pårørende og andre tilskuere havde over 800 mennesker deres gang i centret i løbet af weekenden. Vi har haft travlt, men vi har indtryk af, at alle gæster generelt har været tilfredse, siger souschef i ROFI-Centret, Birger Gade Kristensen.

Bullers drenge vandt

Også sportsligt blev det store DBU stævne en lokal succes. ”Bullers” to RIF-hold spillede finale mod hinanden i A-rækken. Jyske mestre blev RIF 2.

 

  Jens Oluf Bach (tv), der var stævneleder, og DBU Jyllands repræsentant, Johnny Nielsen fra Thyborøn, på sidelinjen ved stævnet i ROFI-Centret.

 

Foto øverst: Ringkøbing IF havde to hold med i A-rækken ved stævnet. De mødte hinanden i finalen i A-rækken, hvor RIF2 sikrede sig det jyske mesterskab. Her ses drengene sammen med træner Buller mellem soveposer og madrasser i ROFIs Centrets anneks, hvor de overnattede fra lørdag til søndag.