Andrea og Stig var suveræne på hendes hjemmebane


Lørdag eftermiddag den 7. maj vandt Ringkøbing Håndbold suverænt med 33-16 i Ringsted. Det betyder, at klubben også i næste sæson spiller i landets bedste række i kvindehåndbold med hjemmebane i Green Sports Arena i ROFI-Centret.

 Lørdag aften på samme dato var Andrea Lykke Oehlenschlæger og Stig Rossen lige så suveræne, da de på hendes ”hjemmebane” i arenaen i ROFI-Centret med et publikum på 750 mennesker på tilskuer- og tilhørerpladserne leverede en fremragende præstation i deres koncert med titlen ”Drømmeduetter 2”.

Som titlen på koncerten antyder, var det ikke første gang, at Stig og Andrea sang duetter sammen i Green Sports Arena. Første gang var i 2016. Da var Andrea, der er opvokset i Ringkøbing, et af landets største sangtalenter. Her 6 år efter er hun blevet en etableret stjerne på de danske musikscener. Senest understreget af hendes hovedrolle i musicalen ”The Bodyguard”, hvor hun synger og spiller den legendariske rolle, som Whitney Houston havde i filmen af samme navn.

750 medlevende tilhørere

112 gange har Andrea spillet rollen i ”The Bodyguard” på landets musikscener, oplyste hun under koncerten i Green Sports Arena. På hendes ”hjemmebane” fik publikum også solo et par af de flotteste smagsprøver fra hendes rolle i musicalen. De 750 medlevende og begejstrede tilhørere den aften i ROFI-Centret var naturligvis ikke i tvivl om, hvorfor hun har fået fremragende anmeldelser i de landsdækkende medier for præstationen i musicalen.

Trods den store lokale opbakning af publikum til årets formentlig største indendørs koncert i Ringkøbing, både hvad angår kvalitet og kvantitet, gik ”Drømmeduetter 2” ikke desto mindre under radaren for de lokale mediers søgelys. De fandt ikke anledning til at anmelde eller omtale koncerten, selv om der var stor folkelig opbakning til et bysbarns optræden på hjemmebane!

Der er i alder 36 års forskel mellem Andrea Lykke Oehlenschlæger og Stig Rossen (det oplyste han under koncerten). Men trods aldersforskellen klæder de to i den grad hinanden i deres duetter, og også når de synger solo.

På den måde blev det en aldeles fremragende lørdag for og i Ringkøbing. Først sørgede Ringkøbing Håndbold på udebane for, at der også i næste sæson kan præsenteres kvindehåndbold på øverste hylde i Green Sports Arena i ROFI-Centret. Og dernæst sørgede Andrea og Stig på ”hjemmebane” for sang, musik og underholdning på øverste hylde i arenaen.

 

  Andrea Lykke Oehlenschlæger og Stig Rossen efter den fantastiske koncert i Green Sports Arena i ROFI-Centret. Bemærk skiltet i baggrunden: Ringkøbing Håndbold, Stig og Andrea var med på holdet, der skabte en god lørdag i maj for og i Ringkøbing.