Alt er ved det gamle til Ældrefestival I ROFI-Centret


I 1997 var der for første gang Ældrefestival i ROFI-Centret. Det har der været hvert år den første fredag i oktober lige siden. Sådan var det også den 5. oktober 2018, da over 300 udviklingshæmmede fra det midt- og vestjyske område var samlet til Ældrefestival i ROFI-Centret.

Alt er også ved det gamle, når det gælder programmet for dagen. Der startes med kaffe og rundstykker kl. 10. Kl. 12 er der frokost med den samme menu fra år til år, og kl. 15 slutter festivalen. Ind imellem disse faste tidspunkter spiller bandet Blue Hawaii fra Skive, der efterhånden er blevet festivalens ”husorkester”, til dans, og i løbet af dagen er der underholdning med kendte kunstnere. Tidligere år har det f.eks. været Keld og Hilda, Bjørn og Okay, Lis og Per og Kandis. I år stod ”Stjernerne” for denne del af programmet.

Genkendelighed er vigtigt

- Genkendelighed er vigtigt for deltagerne i Ældrefestivalen. De sætter pris på, at programmet indeholder de samme ting fra år til år. Det er en fest, som de glæder sig helt vildt til lang tid før selve dagen. Vi holder festivalen i ROFI-Centret hvert år, fordi centret har perfekte rammer, bl.a. god plads, og fordi vi har et fantastisk samarbejde med centrets personale og får en god betjening, siger medlem af styregruppen bag den årlige Ældrefestival, Alice Stensgaard, der til daglig arbejder på MSM i Ringkøbing.

Ældrefestivalen er for udviklingshæmmede, der er fyldt 50 år, eller fylder 50 det år, festivalen holdes.

 

Blue Hawaii   Bandet Blue Hawaii fra Skive er ”husorkester” ved den årlige Ældrefestival i ROFI-Centret. Deltagerne i festivalen er vilde med bandet.
Der var godt 300 deltagere i Ældrefestivalen 2018 i ROFI-Centret. Her er man i gang med frokosten.  
  Der er tradition for, at medlemmer af ROFIs Veteranklub dækker borde til Ældrefestivalen og smører rundstykker til formiddagskaffen. Sådan var det også i år.

 

 Foto øverst: Styregruppen bag Ældrefestivalen i ROFI-Centret. Fra venstre: Lis Haubjerg, Karin Rindom, Yvonne Ravn, Alice Stensgaard, Elna Hansen, Per Kurt Andersen, Juliane Dalsgaard og Britta Nielsen.