Alle gode gange tre for Juncker


Hans Erik Juncker vandt for tredje gang pokalen i ROFI Petanques pokalturnering, der samlede 28 af klubbens 41 medlemmer på banerne ved ROFI-Centret

Han vandt i 2012. Han vandt igen i 2019. Og den 21. juni 2022 blev Hans Erik Juncker for tredje gang vinder af den årlige pokalturnering i ROFI Petanque, der også tæller som det årlige klubmesterskab. Dermed sikrede han sig også til ejendom den vandrepokal, som Ringkjøbing Landbobank har skænket til turneringen.

28 af klubbens 41 medlemmer deltog i årets turnering, der blev afviklet på banerne ved ROFI-Centret. Hans Erik Juncker sikrede sig førstepladsen med tre sejre og plus 30 points. På andenpladsen kom Peter Lykke med tre sejre og 17 points, mens Alfred Korsholm tog sig af tredjepladsen med tre sejre og 16 points.

Der er petanque for medlemmerne af ROFI Petanque hver tirsdag og torsdag eftermiddag fra kl. 14 på banerne ved ROFI-Centret. Ud over de ugentlige spilletider har ROFI Petanque tre hold med i DGIs turnering i Vestjyllands kredsen.

 

  Jørn Rasmussen har spillet petanque i ROFI i adskillige i år, og han var også med i pokalturneringen den 21. juni 2022 på banerne ved ROFI-Centret. 
Hans Erik Juncker i midten med pokalen vandt ROFI Petanques pokalturnering for tredje gang i de 11 år, hvor turneringen har været spillet. Til venstre på billedet Peter Lykke, der blev nr. 2 i årets turnering, og til højre Alfred Korsholm, der tog sig af tredjepladsen.  
  I petanque gælder det om at komme nærmest den lille gule, der kaldes ”grisen”.