Alene på scenen i ROFI-Centret - og han kommer igen i 2022


Anders Blichfeldt leverede et flot show for et veloplagt publikum lørdag aften den 2. oktober

Èn mand på scenen sammen med to guitarer og et klaver.

Mere skulle der ikke til for at give et veloplagt publikum i ROFI-Centret lørdag aften den 2. oktober en fantastisk koncertoplevelse. Men den ene mand på scenen var heller ikke en hr. hvem-som-helst. Det var sangeren, guitaristen og komponisten Anders Blichfeldt.

”Alene på scenen” var også titlen på Anders Blichfeldt soloshow, hvor han tog publikum med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige. I den musikalske del kom han bl.a. omkring sange fra sine mange år som forsanger og guitarist i bandet Big Fat Snake, soloudgivelser og fortolkninger fra ”Toppen af Poppen” 2019 og 2020. Under showet krydrede han musikken med fortællinger fra sin opvækst, om den svære vej til kærligheden, om turen til toppen af dansk musik og om at skulle genopfinde sig selv igen og igen. Det var iørefaldende musik, sjovt, rørende, nærværende og i den grad professionelt.

I starten af showet kunne Anders Blichfeldt i øvrigt afsløre, at han lægger turen omkring ROFI-Centret igen den 3. december i 2022 med en julekoncert. Men da er han vist nok ikke helt alene på scenen.

Julekoncert 2021 med Stig Rossen

Folk på Ringkøbing egnen skal dog ikke vente helt til december 2022 på at kunne komme til julekoncert i ROFI-Centret. Fredag den 3. december i år er den årlige julekoncert i centret med sangen og entertaineren Stig Rossen, der efter en pause i 2020 er tilbage i Ringkøbing med sit juleshow. Læs mere her

 

  Anders Blichfeldt helt alene på scenen i ROFI-Centret foran et veloplagt publikum.