975 til morgengymnastik på stranden i Søndervig


Fire ugers morgengymnastik for turister, fastboende og andet godtfolk for enden af Badevej i Søndervig blev tilsmilet af lidt mere end almindeligt dansk sommervejr

- Vi har holdt afstand. Vi har oplevet godt sommervejr, der udeblev det meste af tiden. Vi har oplevet storm og bølger så høje, at stranden næsten var væk. Og vi fik til sidst en lille snert af hedebølgen. Jo, det har på mange måder været en noget anderledes og ret omskiftelig sæson i år, fortæller Berit Simonsen, der er formand for ROFIs fitnessudvalg.

I ugerne 29-32 var Berit også en af ROFIs instruktører ved gratis morgengymnastik på stranden for enden af Badevej i Søndervig - et tilbud til turister, fastboende og andet godtfolk, som ROFI-Centret igen i år har gennemført i et samarbejde med Holmsland Klit Turistforening.

De fire ugers morgengymnastik samlede i alt 975 deltagere. Det er lidt færre end sidste år, men set i lyset af, at sommervejret det meste af tiden ikke viste sig fra sin bedste side, er Berit godt tilfreds med tilslutningen.

En morgen med 94 deltagere

- En af de første dage i sæsonen var vi oppe på 94 deltagere og dermed lige ved at nå op på de 100, der dengang var grænsen for, hvor mange der på grund af coronaen måtte være forsamlet på ét sted. Kun to dage i de fire ugers forløb aflyste vi helt, da der på grund af vejret kun var mødt ganske få op. Deltagerne har taget det omskiftelige vejr med godt humør. Der var blandt deltagerne rigtig mange gengangere fra tidligere år, både turister og fastboende, og den seneste uge deltog også en del tyskere, fortæller Berit.

Coronaen har kastet en skygge over mangt og meget i de seneste måneder. Også omkring morgengymnastikken på stranden var der forholdsregler, der skulle overholdes.

- Deltagerne har overholdt vores retningslinjer og har været gode til at holde afstand. Og de elastikker, der er blevet brugt som en del af træningen, er blevet vasket fra gang til gang, fortæller Berit Simonsen.

 

  Der var meget omskifteligt vejr omkring morgengymnastikken på stranden i Søndervig. Her motioneres der på en af de rigtig gode sommerdage. 
Berit Simonsen var en af ROFIs tre instruktører ved de fire ugers morgengymnastik på stranden.