InBody - den præcise
og vigtige kropsanalyse

I vores bestræbelser på at give dig en så detaljeret indsigt i din sundhed som muligt har vi bl.a. valgt at investere i en InBody 570-kropsscanner.

Scanneren giver dig et nøjagtigt og detaljeret overblik over din krop, og den viser, hvor der er nogle problematikker og hvor der evt. skal sættes ind.

Udover at måle de klassiske elementer,  som BMI og fedtprocent,  kan scanneren måle de forskellige elementer kroppen er opbygget af og balancen mellem venstre og højre side af kroppen samt forholdet mellem over-og underkrop.

Du får oplysninger om vigtige elementer som ECW (Extra Cellular Water Ratio), dvs. vand i kroppen udenfor cellerne, som i sidste ende beskriver din lean LBM (Lean Body Mass), din masse minus fedt og det Vicerale fedtniveau, dvs. fedt omkring organerne.

Vi er forskelligt opbygget, vægt, BMI osv. er alle overordnede indikatorer for dit helbred, men med en kropsanalyse med vores InBody570 får du deltaljerede oplysninger at forholde dig til, og så ved du præcis, hvad du skal arbejde med og hvilken træning, der skal sammensættes til dig.

Kort og kort giver analysen en grundig status på din sundhed med vigtige oplysninger, som kan give dig et overblik og som for de fleste bliver en vigtig motivationsfaktor.

Selve scanningen tager 2 minutter og du vil derefter få en grundig og vejledende samtale.

Målingen bliver gemt til fremtidig sammenligning og du får en kopi af analysen med hjem.

Du kan nu booke en tid ved en af vores kompetente personlige trænere Ulla eller Lisette.

Måling og forklaring tager ca. 15-20 minutter.

Kontakt Lisette på tlf. 23 84 20 72 eller mail: lisette@rofi.dk eller Ulla på tlf. 97 32 24 55 eller mail: ub@rofi.dk.

Pris

Medlemspris    
Scanning, enkelt kr. 189,00
Klippekort til 5 scanninger kr. 745,00
     
Pris uden medlemskab    
Scanning, enkelt kr. 199,00
Klippekort til 5 scanninger kr. 895,00