Indskrænket holdtræning

Når vi starter op, så følger vi regeringens retningslinjer fuldt ud og instruktørerne er nøje sat ind i disse.

Det betyder at

  • Det vil stadig IKKE være muligt at komme ind i centret. Ingen adgang til omklædning eller bad. Sprit, klude til at aftørring vil være at finde på træningspladsen udenfor. 
  • Vandflaskerne skal være fyldt op hjemmefra!!!!!
  • På ALLE hold skal vi holde afstand til hinanden på 2 meter. 
  • Ved brug af udstyr skal dette rengøres efter brug. 
  • Ved træning medbringer man SELV sine træningsting. F.eks drikkedunk, håndklæde og træningsmåtte. 
  • I må først møde op tidligst 15 minutter før holdets start. På den måde sikrer vi, at alle er væk før det næste hold starter.
  • Hvis du har de mindste symptomer på sygdom, så hold dig hjemme.

 Tilmelding via Facebook

Måden I vil kunne se holdene på er via Facebook-gruppen: Rofi-Fitness udendøres hold.

Så gå ind og anmod om medlemskab i gruppen så du kan få adgang til holdene. Alle kan tilmelde sig den nye facebook-gruppe, du behøver ikke være medlem i Rofi-Fitness for deltagelse. 

Der vil løbende blive lagt hold op.

Hvordan

Der vil være et opslag for hvert enkelt hold og i dette opslag tilmelder man sig.

Der er KUN plads til 9 deltagere på hvert hold og når de første 9 er tilmeldt, så er der ikke plads til flere og der vil IKKE være en venteliste. (Så det er altså først til mølle og man har kun EN tilmelding pr dag. På den måde vil flere få en chance for at træne.)

Det er vigtigt, at man ikke møder op til træningen i håb om at få en ledig plads. Man MÅ ikke være mere end 10 personer samlet og det håber jeg, at I vil respektere.

Aflysning

Der vil være dage, hvor vi ikke kan træne pga vejret eller af andre årsager og her vil holdet blive aflyst i Facebook-gruppen, så hold øje med det hold du har tilmeldt dig i løbet af dagen. 

Pris

Det koster 40 kr pr. time at deltage på hold. Det betales via Mobilepay eller kontant til  instruktøren inden timens start. 

Hjælp til selvhjælp

Vi har en kæmpe appel til jer: Vil I ikke nok lade være med at booke plads og så ikke møde op og samtidig respektere reglen med EN booking pr. dag.

Det er EKSTREMT vigtigt for os, at vi passer på hinanden og udviser den respekt og omsorg, som vi har brugt den sidste tid på at udvise.

Vi glæder os SÅ meget til at se jer igen og er overbevist om, at vi sagtens kan træne sammen og stadig føle os trygge. Det er vores fælles pligt og ansvar at sørge for det.