Stig og Andrea og Rune Klan kommer senere til ROFI-Centret


Koncert med Stig Rossen og Andrea Oehlenschlæger flyttes fra den 21. marts til den 26. juni, og show med Rune Klan flyttes fra den 28. marts til den 9. oktober 

Lørdag den 21. marts skulle Stig Rossen og Andrea Oehlenschlæger have sunget ”Drømmeduetter” ved en koncert i ROFI-Centret. Og lørdag den 28. marts skulle komikeren og tryllekunstneren Rune Klan have optrådt med sit show ”Håbefuld” i ROFI-Centret. På grund af faren for spredning af smitte med corona virus er begge arrangementer nu udskudt til senere på året.

- I samråd med Stig Rossen, Andrea Oehlenschlæger og Rune Klan er det lykkedes at flytte de to arrangementer til senere på året. Koncerten med Stig og Andrea flyttes til fredag den 26. juni, og showet med Rune Klan flyttes til fredag den 9. oktober, oplyser lederen af ROFI-Centret, Per Lange Andersen.

Købte billetter vil også være gældende til de nye datoer, men hver enkelt billetholder vil via mail blive kontaktet af Ticketmaster med info om det videre forløb.

- Vi er naturligvis kede af, at de to arrangementer, som vi havde glædet os meget til og på forhånd har lagt mange kræfter i, ikke gennemføres på de oprindeligt planlagte datoer, men vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger. Vi har et fælles ansvar. Til gengæld er vi glade for, at det er lykkedes at få en aftale med Stig Rossen, Andrea Oehlenschlæger og Rune Klan og deres folk om at flytte de respektive arrangementer til senere på året, siger Per Lange Andersen.