Show med Rune Klan gennemføres som planlagt


Håbet om ”Håbefuld” med
Rune Klan er helt intakt

- Tak for tålmodigheden til alle, der har ventet, siger komikeren og tryllekunstneren Rune Klan forud for showet ”Håbefuld” i ROFI-Centret den 9. oktober

Det er altid en god idé hele tiden at håbe på det bedste. Og i den grad håbefuld er stand-up komikeren og tryllekunstneren Rune Klan og ROFI-Centret i Ringkøbing med henblik på fredag aften den 9. oktober. Da optræder Rune Klan med sit show, der har titlen ”Håbefuld”, i centret.

Showet med Rune Klan var oprindelig berammet til den 28. marts 2020 i ROFI-Centret, men det satte nedlukningen af Danmark på grund af coronaen en stopper for. Nu er datoen for showet i stedet den 9.oktober. Billetter, der er købt til den oprindelige dato 28. marts og ikke er refunderet, gælder til showet den 9. oktober.

- Vi er glade for, at vi med de nuværende retningslinjer fra sundhedsmyndighederne kan gennemføre showet med Rune Klan. Retningslinjerne siger max. 500 personer, og det kan vi fuldt forsvarligt overholde i centret, så der er god afstand blandt publikum og faste pladser til alle. Der er stadig mulighed for at købe billet til showet. Vi sørger naturligvis for, at rammerne og hygiejnen er på plads for publikum. Der er håndsprit til rådighed overalt, og vi overholder i det hele taget de gældende retningslinjer for f.eks. afstand og rengøring, understreger lederen af ROFI-Centret, Per Lange Andersen.

”Tak for tålmodigheden”

Han ser frem til en fantastisk aften i ROFI-Centret, og Rune Klan glæder sig også til at optræde i Ringkøbing.

- Tak for tålmodigheden til alle, der har ventet. Det er skønt endelig at få lov til at gå på scenen. Jeg lover, at showets indhold og kvalitet forbliver som lovet. Vi får blot bedre plads til at dele det hele på. Så kom glad og tryg til ROFI-Centret og se ”Håbefuld”, siger Rune Klan.

Hjælp fra publikum

Centerleder Per Lange Andersen lover, at rammerne i ROFI-Centret lever helt op til sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forhold til corona, men opfordrer også publikum til at hjælpe med, at reglerne overholdes, så alle trygt kan overvære showet.

- Vi håber, at folk vil være opmærksomme på følgende: Vis hensyn. Hold afstand. Sprit dine hænder. Bliv siddende på din plads under hele showet. Undgå at vende dig om mod dem, der sidder bag dig. Host i ærmet. Er du syg eller har symptomer, så bliv hjemme, siger Per Lange Andersen.

Billetter til showet kan købes på her så længe, at antallet af tilmeldte ikke overstiger 500 personer.

Rune Klan har tidligere optrådt med stor succes i ROFI-Centret. Det var med showet ”Barnløs” i oktober 2017.

Flere oplysninger:

Leder af ROFI-Centret, Per Lange Andersen, tlf. 3056 0630 eller 9732 2455.