ROFI Petanque starter ny sæson den 2. april


Medlemmerne af ROFIs petanqueklub har mulighed for at spille på banerne ved ROFI-Centret hele året rundt. Alt efter vejr og vind har mange benyttet sig af denne mulighed i den forløbne vinter. Men nu er det forår, og tirsdag den 2. april kl. 14 starter en ny sæson officielt.

- I den seneste sæson havde vi 65 medlemmer. Det synes vi er flot. Vi håber, at vi i den nye sæson kan nå op på mindst det samme medlemstal. Alle er velkomne, siger formanden for ROFIs Petanqueklub, Erik Lauridsen.

Det er billigt

Fra april til og med oktober spilles der fast hver tirsdag og torsdag eftermiddag med start kl. 14 på banerne ved ROFI-Centret. Kontingentet for at spille tirsdag og torsdag i hele sæsonen er 250 kr. og 350 kr. for hele sæsonen, uanset hvilken dag i ugen man ønsker at spille.

Den første tirsdag og den tredje torsdag i hver måned afvikles en intern turnering for medlemmerne. Der er også mulighed for at deltage i turneringer med spillere fra andre klubber i det midt- og vestjyske område. Den 11. maj arrangerer ROFIs petanqueklub således et forårsstævne, hvortil der inviteres medlemmer fra andre klubber, og ROFI deltager med fem hold i en løbende turnering inden for DGI. Den 25. juni afvikles ROFIs lokale pokalturnering, hvor vinderne af Landbobankens vandrepokal skal findes.

Det sociale samvær

- Vi spiller naturligvis altid for at vinde, men vi kan godt tåle at tabe. Det vigtigste for os er sammenholdet, det gode sociale samvær og det gode humør, både til daglig og når vi spiller turnering, understreger Erik Lauridsen.

Vægten på det gode sociale samvær understreges f.eks. af, at medlemmerne en gang om året holder i en grillaften med spil i Hundeskoven (i år den 28. maj) og en årlig julefrokost i ROFI-Centret (i år den 21. november).

 

Foto øverst: Tirsdag den 2. april starter en ny sæson i ROFIs Petanqueklub.