”Pickleball kan vi godt blive bidt af”


- Det kan vi godt gå hen og blive bidt af. Det er nemt at komme i gang med. Det er sjovt, og man føler faktisk, at man spiller tennis, badminton og bordtennis på samme tid.

Sådan lød vurderingerne bl.a. fra dem, der onsdag aften den 25. september for første gang prøvede at spille pickleball i ROFI-Centret. 18 personer tog imod ROFIs tilbud om at prøve det nye spil, som er på vej til at blive en af de mange aktiviteter i ROFI-Centret.

Pickleball er en af de hurtigst voksende sportsgrene i verden og er specielt populært i Canada og USA - som hyggespil for alle generationer og som turneringsspil på professionelt plan. I Danmark er pickleball, der er en blanding af tennis, badminton og bordtennis, et nyt spil.

Pickleball spilles med en paddle på en badmintonbane med en hård plastikkbold, som kendes fra floorball, og nettet er anbragt i i en højde som på en tennisbane. Sporten er med sine enkle regler nemt at komme i gang med og kan spilles af begge køn i alle aldre – også selv om man måske ikke føler sig som den mest atletiske eller konditionsstærke.

- Det var dejligt at se så mange møde op til den første aften med introduktion af picklball. Det var tydeligt at se, at deltagerne hurtigt fandt ind i spillet og var begejstrede for det. Mange af dem kommer helt sikkert igen. De tre kommende onsdag aftener er folk også meget velkomne til gratis at prøve spillet. Hvordan spillet og spilletider skal organiseres fremover i ROFI-Centret, vil vi tage bestik af i løbet af de fire introduktionsaftener, især med udgangspunkt i, hvad de fremmødte ønsker, siger leder af ROFI-Centret, Per Lange Andersen.

 

  Fire af dem, der for første gang prøvede af spille pickleball i ROFI-Centret onsdag aften den 25. september. Fra venstre Thomas Andersen, der er næstformand i ROFI og forklarede reglerne i det nye spil, Bjarne Piil, Poul Jensen og Ebbe Westergaard.
Pickleball spilles med en paddle og en hård plastikbold på en badmintonbane, hvor nettet er anbragt i en højde som på en tennisbane.