Nu er der igen liv i ROFI Petanque


Med to måneders forsinkelse på grund af coronaen har ROFI Petanque nu åbnet 2020-sæsonen

Egentlig skulle 2020-sæsonen i ROFI Petanque være startet på banerne ved ROFI-Centret den 2. april. Det satte coronaen en stopper for. Nu er der igen liv og glade dage på banerne ved ROFI-Centret.

Som en følge af lempelsen af myndighedernes restriktioner for at mødes i større sammenhænge startede ROFI Petanque sæsonen tirsdag eftermiddag den 9. juni. Over 30 mødte op til den første træning i et flot solskinsvejr som en perfekt ramme om, at det også for fysiske udfoldelser og konkurrence er blevet lysere tider.

- Efter tre måneders pause har vores medlemmer i den grad glædet sig til at komme i gang med at spille igen. Man kan billedligt talt næsten sammenligne det med køer, der kommer på græs efter en lang vinter i stalden. De nyder at være ude igen. Man kan se det på dem, siger formanden for ROFI Petanque, Erik Lauridsen, med et smil. Og tilføjer, at spillerne er meget opmærksomme på at overholde myndighedernes krav om bl.a. afstandskrav og hygiejne.

En flot start

På den første spilledag tegnede/gentegnede ca. 30 spillere sig som medlemmer af ROFI Petanque, og det er Erik Lauridsen meget tilfreds med.

- Det er en flot start. Forrige sæson havde vi ca. 60 medlemmer, og det håber vi på og forventer at kunne nå igen i år. Vi spiller hver tirsdag og torsdag med start kl. 14 på banerne ved ROFI-Centret. Den første tirsdag og den tredje torsdag i hver måned har vi en lille intern turnering, hvor der spilles om selvbetalte præmier, og den 23. juni afvikler vi årets pokalturnering, der samtidig er vores klubmesterskaber. Det sociale samvær er det vigtigste, men lidt konkurrence er ingen skade til, siger Erik Lauridsen.

ROFI Petanque plejer at have nogle hold med i forskellige rækker i DGI Vestjyllands turnering. Men den er aflyst i år. På grund af coronaen har man ikke kunnet nå at gennemføre turneringen.

 

  Formanden for ROFI Petanque, Erik Lauridsen, ved banerne ved ROFI-Centret, hvor 2020-sæsonen med et par måneders forsinkelse startede den 9. juni i højt solskin med et flot fremmøde af spillere.