Lisbeth og Stig til julekoncert


Lisbeth Kaalund fra Ringkøbing følger Stig Rossen til koncerter landet rundt

Sangeren og entertaineren Stig Rossen har rigtig mange fans overalt i Danmark. En af de største af dem er Lisbeth Kaalund, der bor i Ringkøbing og arbejder som butiksassistent i Netto.

Lisbeth var naturligvis også på plads på første række, da Stig Rossen fredag aften den 6. december sammen med gæstesolist Jasmin Gabay præsenterede en flot julekoncert for 600 mennesker i ROFI-Centret. Det er i år 25. år i træk, at Stig Rossen turnerer land og rige rundt med julekoncerter, og det var sjette år i træk, at han lagde vejen forbi Ringkøbing på turneen.

Lisbeth Kaalund har med stigende intensivitet fulgt Stig Rossen siden slutningen af 1980-erne. Nogle år har hun været land og rige rundt til mellem 15 og 20 koncerter med Stig Rossen, heraf fire-fem julekoncerter om året.

- For det første synger han helt fantastisk. For det andet er han meget nærværende og helt nede på jorden. Han tager sig af sine fans og påskønner sine fans. Ud over at jeg følger ham til mange koncerter hvert år, er jeg med i en lukket Facebook-gruppe, hvor vi er mange, der deler de store oplevelser, vi har med Stig og hans koncerter, understreger Lisbeth Kaalund.

Og tilføjer: - Stig er på den måde skyld i, at jeg har fået mange unikke venskaber på kryds og tværs i hele landet. Rundt til de forskellige koncerter møder jeg jo mange af vennerne. Derfor er koncerterne heller ikke ens, selv om det er samme kunstner og de samme sange på repertoiret.

Lisbeth er helt sikkert også på plads i ROFI-Centret, når Stig Rossen optræder sammen med Andrea Oehlenschlæger ved koncerten ”Drømmeduetter 2” i ROFI-Centret lørdag den 21. marts 2020.

 

  Lisbeth Kaalund sammen med Stig Rossen efter julekoncerten i ROFI-Centret. Hvert år har Lisbeth en julegave med til Stig. Det havde hun også i år.