Hæderstegn til to ROFI-formænd


Erik Lauridsen og Henrik Lohse har fået Dansk Firmaidræts hæderstegn

”Som tak for et særdeles aktivt og årelangt arbejde for firmaidrætten i mere end 10 år”.

Det skal der til for at kunne blive tildelt Dansk Firmaidræts hæderstegn. Formanden for ROFIs petanqueudvalg, Erik Lauridsen, og formanden for ROFIs løbeklub, Henrik Lohse, lever til fulde op til disse præmisser, og på ROFIs generalforsamling den 24. marts fik de begge overrakt Dansk Firmaidræts hæderstegn af ROFIs formand, Ragna Knudsen.

* Henrik Lohse var omkring 2010 med til at starte ROFIs løbeklub. Han blev valgt til løbeklubbens formand i 2012 og er også i dag formand og instruktør i klubben, der for øjeblikket har ca. 30 medlemmer og seks trænere. Henrik Lohse har også siden 2019 været medlem af ROFIs bestyrelse.

* Erik Lauridsen har spillet petanque i ROFI stort set, siden denne aktivitet kom på programmet i foreningen. I 2013 kom han med i petanqueudvalget, hvor han har været en meget aktiv formand siden 2015. Der er for øjeblikket ca. 50 medlemmer i ROFI Petanque.

 

  Formanden for ROFIs bestyrelse, Ragna Knudsen, overrakte på ROFIs generalforsamling Dansk Firmaidræts hæderstegn til Henrik Lohse (tv) og Erik Lauridsen. Hæderstegnet er et diplom og en nål.