Fem hold fra ROFI til regionsmesterskaber


Elever fra Ringkøbing Skole, Alkjærskolen og Rindum Kjærgaard repræsenterer ROFI ved finalerne i skoleskydning i Vestjyllands kredsen

21 hold fra Vestjyllands kredsen, der geografisk stort set svarer til det tidligere Ringkøbing Amt, deltager lørdag den 23. november i regionsmesterskaberne i skoleskydning. Ikke færre end fem af holdene ved mesterskaberne, der foregår i Vildbjerg, kommer fra Ringkøbing.

Skole DM i skydning er en landsdækkende konkurrence for elever i alle 5. klasser. Dansk Skoleidræt og DGI står bag skoleskydningen, men med lokale skytteklubber som arrangører. I Ringkøbing er det ROFI, der står for skoleskydningen og lægger lokaler til i kælderen under ROFI-Centret.

141 hold (på hvert hold er der fire deltagere) har deltaget i årets skoleskydning i Vestjyllands kredsen. Ca. 100 elever fra skolerne i Ringkøbing har været med. De fem lokale hold, der nu har kvalificeret sig til regionsmesterskaberne, er to klasser fra Ringkøbing Skole, to klasser fra Alkjærskolen og en klasse fra Rindum Kjærgaard.

I de indledende skydninger blev 5. b fra Alkjærskolen nr. 10, 5. a fra Ringkøbing Skole nr. 13, 5. b fra Ringkøbing Skole, nr. 15, Rindum Kjærgaard nr. 16 og 5. a på Alkjærskolen nr. 17. De fem hold deltager altså nu i regionsmesterskaberne, hvorfra de bedste går videre til landsfinalen i Vingsted senere på året.

- Vi er både meget glade for og overraskede over, at vi i år har fem hold ud af i alt 21 med i finalen om regionsmesterskabet. Det er flot klaret, og vi ønsker de tre lokale skoler tillykke med resultaterne, siger formanden for ROFIs skydeudvalg, Jan Thorsted.

 

  Skoleskydning i ROFI er en stor succes.