Arla i Troldhede går igen i 2023


Arla i Troldhede går igen i 2023

Der var ikke præmier for at gå længst og hurtigst ved ROFI Walkathon lørdag den 8. oktober. Det vigtigste var den individuelle udfordring, der lå i at kunne gå en halv maraton eller en hel maraton - og nyde flot natur undervejs. Alligevel var der masser af præmier i spil på dagen:

For det første havde ca. 40 forretninger, butikker og virksomheder sponsoreret ikke færre end ca. 140 præmier, som blev fordelt mellem alle deltagere via lodtrækning på deres startnumre. Det svarer til, at hver tredje af de i alt ca. 450 deltagere i ROFI Walkathon kunne vende hjem med en præmie.

For det andet fik hver deltager en medalje til at hænge om halsen, da de kom i mål i ROFI Centret. Medaljen var skåret ud i træ, så den samtidig tegnede konturerne af ruten rundt på stier og veje i Naturens Rige.

Intern gå-konkurrence på mejeriet

Og for det tredje var der en pokal til den virksomhed, der tilmeldte flest deltagere til ROFI Walkathon 2022. Vinder af den blev Arla Foods Troldhede Mejeri, hvorfra 12 ansatte var med - fire på en halv maraton og otte på den hele maraton.

- Det er første gang, vi er med i et arrangement af det format. Vi tilmeldte os ROFI Walkathon, fordi konceptet passer godt ind i en intern konkurrence, vi har kørende blandt de ca. 130 ansatte på Troldhede Mejeri. Konkurrencen går ud på, at vi via en app kan se, hvor meget vi hver for sig går i vores fritid. Det drejer sig jo om få en sundere hverdag, men ved at deltage i et arrangement som det her styrker vi også det kollegiale fællesskab, fortalte Lone Møller som talskvinde for Arla Foods folkene, da hun i ROFI-Centret fik overrakt pokalen til holdet med flest deltagere.

”Vandrepokal” til ejendom

Det var formanden for ROFI, Ragna Knudsen, der overrakte pokalen til Arla Foods Troldhede Mejeri. Det var naturligvis en ”vandrepokal” i den forstand, at den blev givet til folk, der vandrede langt for sagen, samtidig med at de repræsenterede deres arbejdsplads. Men Ragna Knudsen oplyste, at det var besluttet at give Troldhede Mejeri pokalen til ejendom. Til gengæld gav Arla-folkene håndslag på, at de også vil møde op til ROFI Walkathon i 2023 lørdag den 7. oktober.

På den måde blev ROFI Walkathon også en god optakt til Arbejdspladsernes Motionsuge i uge 41 inden for Dansk Firmaidræt. En kampagne, der hvert år sætter fokus på værdien af fælles motion for kollegaer på arbejdspladserne.

 

  ROFI’s formand, Ragna Knudsen, overrækker her ”vandrepokalen” til Lone Møller fra Arla Foods Troldhede Mejeri, der var den virksomhed, som havde tilmeldt flest deltagere til ROFI Walkathon. I midten ses fra venstre Tina Nielsen, Janni Poulsen og Betina Klemmensen. De fire fra Troldhede Mejeri på billedet gik alle en halv maraton. De øvrige fra mejeriet gik en hel maraton, men var ikke nået i mål endnu, da pokalen blev overrakt. 
Alle deltagere i ROFI Walkathon fik overrakt en medalje. Her viser Tina Hansen fra Ringkøbing medaljen frem, efter at hun for første gang havde gået en halv maraton. De fleste dage går hun ca. 5 km.  
  Karen Rindom fra Ringkøbing, der gik en halv maraton, var en af de heldige vindere af en af mange sponsorpræmier, der ved lodtrækning blev fordelt mellem deltagerne. På billedet får Karen Rindom en præmie på to gavekort fra Hotel Ringkøbing overrakt af ROFIs formand, Ragna Knudsen.