RIGTIGE MÆND LØBET 2020

 

Så er det op af sofaen og på med skoene!

 

Igen i år er ROFI klar med Rigtige Mænd Løbet - i år er det torsdag den 4. juni kl. 19.00.

Rigtige Mænd Løbet er en sjov, fysisk udfordring for 3-mandshold. Så find to makkere, så er du klar til Rigtige Mænd Løbet 2020.

 

Som en nyhed i år, er der nu to ruter - en på fem km og en på to km. På begge ruter gælder, at to deltagere cykler og en løber. Holdet følges ad, og man må selvfølgelig gerne bytte undervejs. Løbet afvikles som et stjerneløb krydret med forskellige teamopgaver, hvor deltagerne bliver udfordret på samarbejde, fysik og holdånd. Det er udfordringer som Bullseye, Langrend, Lumberjack, Bobslæden, Bazooka, Arkitekten og Forhindringsbanen.

 

ALLE mænd kan være med, da det hverken handler om at komme først eller nå længst. Holdene bestemmer selv farten - for det gælder først og fremmest om at udfordre sig selv og have det sjovt undervejs. Det bliver taget tid på alle hold og der bliver også kåret en vinder, så der også er noget for dem, der gerne vil konkurrere mod andre hold.

 

Prisen per 3-mands-hold er kun kr. 300 plus tilmeldingsgebyr - tilmeld jer på www.sportstiming.dk/rigtigemaend. Ud over løbsdeltagelse er der T-shirt fra Craft og medaljer med i tilmeldingspakken. Bemærk ved tilmelding: Der kan tilmeldes i tre forskellige "vægtklasser", men disse anvendes ikke ved løbet i Ringkøbing. Så det gør ingen forskel, hvilken vægtklasse du vælger. Men husk at vælge den ønskede rutelængde.

 

Har du spørgsmål til løbet, er du velkommen til at kontakte løbsansvarlig Thomas Andersen på tsa@jks.dk.

 

Vi glæder os til at se alle Ringkøbings Rigtige Mænd ved ROFI!