Pickleball i Ringkøbing

Sæson 11. september 2023 •  22. april 2024
Spillested ROFI-Centret - hal 2  
  Onsdage fra kl. 20.00  
Pris pr. person for en hel sæson Kr. 400,00

BEMÆRK: Første gang er gratis for nye medlemmer.
På grund af ligahåndbold vil der komme nogle aflysninger i løbet af sæsonen. Derfor er prisen sat ned i forhold til sidste sæson.

Enkelt gang pr. person kr. 40,00 Betaling for enkelte gange via MobilePay i ROFI's reception.  
  Spilletid pr. gang – 60-120 min.

Betaling sker ved tilmelding.

Navn, adresse og fødselsdato/-år og mailadresse skal oplyses for de spillere, som skal spille i sæsonen, da alle skal have medlemskort. Dette sker i tilmeldingsprocessen.

Tilmelding og betaling

Flere og flere spiller Pickleball, fordi det er sjovt og nemt at gå til. Man kan spille sammen på hyggeplan – men også få sved på panden i heftige dyster. Der er mulighed for at deltage i turneringer rundt i landet, hvis man gerne vil teste evnerne mod andre.

Pickleball spilles med en paddle (bat) og spillet kan bedst beskrives som en blanding imellem tennis, badminton og bordtennis. 

Vi spiller indendørs på en badmintonbane, med en hård plastik bold som kendes fra floorball, og med nettet er anbragt i tennishøjde.

Sporten er fantastisk nem at komme i gang med, og kan spilles af begge køn og i alle aldre, også selvom du måske ikke føler dig som den mest atletiske eller konditionsstærke. Der er kort sagt plads til alle – og du behøver ikke investere i udstyr, da vi har paddles man kan låne.

Nærmere oplysninger

ROFI-Centret
Tlf. 9732 2455
Thomas Andersen
Tlf. 6163 0771