Personlig træner Lisette AndersenLisette Andersen

Faglighed, personlighed
motivation

'Træning har hele livet været min helt store passion. Jeg har altid vægtet træning højt og set træning værende lige så vigtig som familie, arbejde og så meget andet. Jeg elsker at udfordre mig selv og andre gennem træning.

Træning skal være sjovt, motiverende, hårdt og samtidig skabe resultater. Det må ikke være en sur pligt, og noget der skal vare 2-3 timer dagligt.

Jeg skaber en forandring for dig. Jeg er fascineret af hvad træning kan gøre for os fysisk, psykisk og ikke mindst socialt. Min store passion for træning afspejler sig i min personlighed. Personlighed med glæde, faglighed og overskud, som giver dig den motivation du har brug.

Jeg samler trådene for dig, giver dig de nødvendige redskaber, til at du kan leve et liv i balance med træning, kost og motivation. Personlig træning er for dig en investering hvor jeg følger, støtter og motiverer dig gennem dit forløb.

Kroppen er det hus vi skal leve længst i, og vi skal nyde huset på alle etager. Trænger dit hus til en renovering og kan du genkende punkterne? Husk livet er fantastisk og livet skal leves på alle etager.

Jeg er uddannet personlig træner ved Fitness Institute i Århus i 2016 og arbejder fuld tid med personlig træning, bootcamp, makkertræning, programlægning, holdtræning og Inbody-målinger.

Tillid, respekt og faglighed er udgangspunktet for succes og vejen til gode resultater sammen med dig.

  • Har du prøvet et utal af kure og “vidunder”-programmer uden varige resultater?
  • Er konditions- og styrketræning uoverskueligt?
  • Mangler du redskaber og motivation til at nå dit mål?
  • Er du træt af at være utilpas i din egen krop?
  • Du har de bedste intentioner, men falder altid tilbage i gamle vaner?
  • Ønsker du et liv i balance hvor du kan leve fuldt ud på alle etager?

Hvorfor vente længere?