Osteopati & Fysioterapi

Som følge af regeringens udmelding vedrørende Corona-virus, ser klinikken sig efter nøje overvejelse desværre nødsaget til at lukke helt ned i uge 12 og 13. Det er en svær beslutning både økonomisk og menneskeligt.

Danske osteopater har været i kontakt med myndighederne omkring hvorvidt vi bør lukke ned. Meldingen er, at myndighederne endnu ikke har beføjelser til at diktere, at vi bør lukke, men at hver klinik må beslutte dette under hensyntagen til de retningslinjer regeringen har udstukket. Herudover har vi ifølge autorisationsloven pligt til at udvise omhu og samvittighedsfuldhed.

Vi har mange udsatte patienter (ældre, babyer, kronisk syge), som vi nødigt vil udsætte for unødig risiko. Derudover kan vi ikke undgå meget tæt fysisk kontakt med patienterne og kan således ikke overholde de af myndighederne udstukne retningslinjer.

Vi føler derfor at det vil være den mest ansvarlige beslutning at vi lukker midlertidigt ned. For at regeringens tiltag skal virke, må alle som kan, løfte i flok. Ellers risikerer vi jo blot at forlænge perioden hvor Danmark er lukket ned.

Vi håber at der er forståelse herfor blandt vores patienter.

Vores nuværende patienter er dog velkomne til at ringe på alle hverdage ml. Kl. 8-9 på 51 25 43 74, for at få gratis råd og vejledning i perioden.

Pas på hinanden og jer selv.

Bedste hilsner

Michael Stougaard Rømer, osteopat
ROFI Osteopati & Fysioterapi

Klinikken tilbyder

Osteopatisk undersøgelse og behandling ved Michael Rømer.

Fysioterapeutisk undersøgelse og behandling ved Heidi Kodbøl Jensen.

Individuelt tilpassede træningsprogrammer til fitness eller i hjemmet ved Heidi Kodbøl Jensen.

Typiske problemstillinger

  • Sportsskader
  • Løbeskader og overbelastningsskader
  • Ryg- og nakkeskader
  • Whiplash
  • Discusprolaps og McKenzie-terapi
  • Iskias

Se flere eksempler