Ansigtsløftning i fitnesscentret


Fra torsdag den 18. august kan brugerne af ROFIs fitnesscenter opleve helt nye og indbydende omgivelser

Fra torsdag den 18. august får de mange brugere af ROFI’s fitnesscenter helt nye og indbydende omgivelser at træne i. Mandag den 15. august, tirsdag den 16. august og onsdag den 17. august er fitnesscentret helt lukket for kunder på grund af en omfattende renovering og modernisering fra top til tå i centret.

- Gulvet i fitnesscentret har efterhånden mange år på bagen og trængte gevaldigt til udskiftning. Desuden omfatter renoveringen ny maling på væggene, nyt inventar, nye fotostater på væggene og i løbet af et par uger kommer der ny belysning i loftet som et led i vores energisparende projekter i ROFI-Centret generelt. Der kommer også et par nye træningsmaskiner i fitnesscentret, der desuden friskes op med bl.a. grønne planter, siger leder af ROFI-Centret, Per Andersen.

Og han tilføjer: - Hele renoverings projektet skal naturligvis ses i lyset af, at vi gerne vil holde vores fitnesscenter up to date og gøre det hyggeligt og imødekommende for vores mange brugere. Vi håber, at de fra torsdag den 18. august tager godt imod de nye omgivelser.

 

  Der kommer nye fotostater på væggene i fitnesscentret, bl.a. på endevæggen i det lokale, hvor der dyrkes spinning. Det er Mona Esager og Martin Sørensen fra Ringkøbing Skilte, der tager sig af opgaven. Her ses de foran den farverige udsmykning. 
Det er firmaet Garant Tæpper, der sørger for den nye gulvbelægning i fitnesscentret. Her ses de fire fra firmaet, der klarer opgaven. Det er fra venstre Kenneth Jepsen, Preben Kristensen, Anton Sommer og Carsten Suusgaard.  
  Malermester Claus Stampe fra firmaet Stampe-Design i gang med at friske væggene i fitnesscentret op.