Samspil, samvær og sammenhold i Firmaidræt Open i badminton


ROFI er vært for et hyggeligt badmintonstævne med fri tilmelding for 
doublespillere fra hele Danmark lørdag den 3. juni 2023 i ROFI-Centret

Samspil. Samvær. Sammenhold.

Det er tre nøgleord i det badmintonstævne, som ROFI er vært for lørdag den 3. juni i ROFI-Centret. Det skal først og fremmest være hyggeligt, men som i alt sport drejer det sig naturligvis også om at vinde i stævnet, der er en del af Firmaidræt Open under Dansk Firmaidræt.

I juni 2017 var ROFI vært for Firmaidræt Open med omkring 1.000 deltagere fra hele landet i ca. 15 forskellige idrætsgrene. I de senere år har Dansk Firmaidræt ændret konceptet for Firmaidræt Open, så der nu arrangeres stævner i enkelte sportsgrene i flere forskellige byer rundt i hele Danmark for at give endnu flere mulighed for at være med. Og i år er ROFI altså udpeget som vært for badminton den 3. juni.

Turnering for double spillere

- Stævnet i ROFI-Centret bliver udelukkende en doubleturnering for spillere i dame-, herre- og mixrækken. Selv om det er Dansk Firmaidræt, der står som indbyder til stævnet, så er det åbent for alle – altså ikke kun for dem, der dyrker deres sport i firmaidrættens regi, siger næstformand i ROFIs bestyrelse, Thomas S. Andersen, der er ROFIs tovholder på stævnet. Og han tilføjer:
- Hvis du f.eks. i en vintersæson for motionens og hyggens skyld spiller double sammen med en af dine venner i en forening eller en hal, så kan I frit tilmelde jer stævnet i ROFI-Centret. Alle er velkomne. I turneringen tager vi i hyggelige rammer højde for jævnbyrdighed og spilletid for begyndere, let øvede eller rutinerede spillere. Og for spillere på alle niveauer kan der jo også være en god og sjov udfordring i at møde spillere fra andre dele af landet end dem, man måske spiller imod til daglig.

Netop for at understrege, at hyggen og samværet skal være i højsædet i stævnet, arrangerer vi om aftenen fællesspisning med god ”mor-mor-mad” fra ROFI-Centrets køkken. Vi forventer god tilslutning fra hele landet til stævnet, siger Thomas Andersen.

Pris og tilmelding

Prisen for at deltage i stævnet er kun 150 kr. pr. double. Tilmelding kan ske på www.firmaidraetopen.dk/badminton-ROFI. Sidste frist for tilmelding er den 12. maj, men hvis man tilmelder sig senest den 3. marts, er der 20 pct. rabat på prisen.

 

  Næstformand i ROFIs bestyrelse, Thomas S. Andersen, er tovholder på Firmaidræt Open badmintonstævnet i ROFI-Centret den 3. juni. Thomas er i øvrigt også medlem af firmaidrætsudvalget i Dansk Firmaidræt på landsplan.