ROFI vil gentage en succes - Rigtige Mænd Løb den 4. juni


Med 25 deltagende hold var ROFIs ”Rigtige Mænd Løb” på Grundlovsdag i 2018 en stor succes. Nu lægger foreningen op til at gentage succesen. Tirsdag aften den 4. juni med start kl. 19.15 – altså aftenen før Grundlovsdag og Fars Dag - står ROFI igen som arrangør af løbet, der er åbent for mænd i alle aldre.

Rigtige Mænd Løbet er en sjov, fysisk udfordring for 3-mands hold, hvor to cykler og en løber. Med udgangspunkt i området ved ROFI-Centret skal de tre på holdet sammen løse seks-syv opgaver, der udfordrer deres motorik, samarbejdsevne, holdånd og fysik.

- Sidste år havde vi kun en 10 km rute. I år har vi suppleret med en 5 km rute, så mange flere har mulighed for at deltage. På begge ruter gælder, at to deltagere cykler og en løber. Holdet følges ad, men man må naturligvis gerne bytte undervejs. Vi har i år valgt at holde løbet aftenen før Grundlovsdag, der for mange er en fridag. Man behøver altså ikke at komme tidligt op dagen efter, og så kan man jo i øvrigt også bruge aftenen til at lade op til Folketingsvalget, siger næstformand i ROFIs bestyrelse, Thomas Andersen, der er tovholder i planlægningen af Rigtige Mænd Løbet.

Udfordrende og sjovt

Thomas Andersen understreger, at alle kan være med, da det hverken handler om at komme først eller nå længst.

- Holdene bestemmer selv farten, for det gælder først og fremmest om at udfordre sig selv og have det sjovt undervejs. Der bliver taget tid på alle hold, og der bliver også kåret en vinder. Så der er også noget for dem, der gerne vil konkurrere med andre hold, understreger Thomas Andersen.

Prisen for at deltage er kun 300 kr. pr. hold plus tilmeldingsgebyr. Ud over deltagelse i løbet får hver deltager også en T-shirt. Du kan læse mere om løbet og tilmelde dig her

I 14 andre byer i Danmark holdes der også ”Rigtige Mænd Løb” den 4. juni eller den 5. juni. Bag løbsprojektet står Dansk Firmaidrætsforbund med støtte fra Nordea Fonden.

Flere oplysninger:

Flere oplysninger kan fås hos næstformand i ROFI, Thomas Andersen, tlf. 9675 0735.

 

  Næstformand i ROFIs bestyrelse, Thomas Andersen, er tovholder på Rigtige Mænd Løbet den 4. juni i området ved ROFI-Centret.
Undervejs i løbet skal de deltagende hold sammen løse en række spændende og sjove opgaver. Billedet her er fra løbet i 2018.