Show med Rune Klan udsættes til oktober


Showet med Rune Klan i ROFI-Centret den 28. marts udsættes til den 9. oktober. Der arbejdes også på en flytning af koncert med Stig Rossen og Andrea Oehlenschlæger

Lørdag den 28. marts skulle stand up komikeren og tryllekunstneren Rune Klan have optrådt med sit show ”Håbefuld” i ROFI-Centret. På grund af faren for udbredelse af smitte med corona virus er det nu besluttet at udskyde showet til fredag den 9. oktober.

- I de seneste 48 timer har vi haft tæt kontakt med Rune Klans management, der står for planlægningen af hans turné rundt i landet. Vi er nu blevet enige om at flytte showet i ROFI-Centret fra den 28. marts til den 9. oktober. Regeringen har tidligere anbefalet, at arrangementer med over 1.000 tilskuere skulle udsættes eller aflyses, og at man i øvrigt skulle være agtpågivende og overveje samme fremgangsmåde ved arrangementer med færre end dette tal. Vi har alle en forpligtelse til at gøre vores til, at smitten ikke breder sig. På den baggrund har vi i samråd med Rune Klan besluttet, at det er bedst for alle parter at udsætte showet, siger leder af ROFI-Centret, Per Lange Andersen.

Ca. 500 har via Ticketmaster bestilt billet til showet med Rune Klan. Deres billetter vil også være gældende til showet den 9. oktober, men hver enkelt billetholder vil nu via mail blive kontaktet af Ticketmaster med info om det videre forløb.

ROFI-Centret følger udviklingen med corona smitten og anbefalingerne fra myndighederne løbende.

- Lørdag den 21. marts er der berammet en koncert med Stig Rossen og Andrea Lykke Oehlenschlæger i ROFI-Centret, og over 600 har bestilt billet til koncerten. Vi er i øjeblikket i en tæt dialog med Stig og Andrea og deres folk om en lignende løsning som med Rune Klan showet – altså en udsættelse af koncerten ”Drømmeduetter”. Vi har ikke en aftale helt på plads endnu, men vi vil melde hurtigst muligt ud, når vi har en afklaring, siger Per Lange Andersen.

Tidligere er det i et samarbejde mellem DGI Vestjylland og ROFI-Centret meldt ud, at den store forårsopvisning i gymnastik i centret i weekenden 14.-15. marts er aflyst.

Flere oplysninger:

Leder af ROFI-Centret, Per Lange Andersen, tlf. 9732 2455 eller 3056 0630.