Mange nye medlemmer i ROFIs Løbeklub


ROFIs Løbeklub er kommet flyvende fra start i den nye sæson, der startede i marts. Ved udgangen af april havde klubben fået 17 nye medlemmer, så det samlede medlemstal nu er på 40.

- Det er meget tilfredsstillende, at vi har fået så mange nye medlemmer. Nogle af dem har ikke løbet før. Andre er begyndt igen efter en pause eller efter en skade – eller for at få flere at løbe sammen med, fortæller Hanne Nørgaard og Henrik Lohse fra ROFIs Løbeklub.

Mie og Mette er nye

To af de nye medlemmer er veninderne Mie Lindegaard og Mette Kirstine Ravn. De har fået nyt mod på at løbe, efter at de er kommet med i klubben.

- Vi har løbet før, men gik lidt i stå med det. Vi deltog i klubbens informationsmøde før sæsonstarten og følte os godt modtaget. Så nu er vi kommet godt i gang og forsøger at være med til alle tre ugentlige fællestræninger. Det er fedt og meget motiverende at have mange at løbe sammen med. Det sociale samvær betyder også meget, så vi kan stærkt anbefale andre at komme med i flokken, siger Mie og Mette Kirstine.

Medlemmerne af løbeklubben træner hver tirsdag med start kl. 17.15 ved Ringkøbing Bibliotek, hver torsdag med start kl. 17.15 fra ROFI-Centret og hver lørdag kl. 9.00 med start fra Ringkøbing Svømmehal.

Forskellige ruter og distancer

- Næsten hver gang løber vi en ny rute, så medlemmerne også får forskellige naturoplevelser. Syv af medlemmerne er instruktører, som bl.a. giver gode råd om at løbe rigtigt. Det er op til den enkelte, hvor langt han/hun vil løbe, men ruterne er som regel på 5 km og 10 km. Mange af medlemmerne har også givet sig i kast med halvmaraton distancen. F. eks. deltog 11 fra klubben den 4. maj i et halvmaraton løb i Middelfart, fortæller Hanne Nørgaard og Henrik Lohse.

Den 30. juni afslutter ROFIs Løbeklub første del af 2019-sæsonen med at løbe på forskellige distancer fra Ringkøbing til Stauning Havn, og midt i august starter anden del af sæsonen.

 

  Medlemmerne af ROFIs Løbeklub møder flittigt op til træningerne. Her er 26 af medlemmerne samlet i kraftig blæst og flot solskin på området mellem Ringkøbing Rådhus og Ringkøbing Fjord før starten på tirsdagens træning den 23. april.
11 af løbeklubbens medlemmer – Michael, Knud, Kim, Alex, Kaj, Jannik, Tina, Kirsten, Christina, Victoria og Birgit - deltog i halvmaratonløbet, Lillebæltsløbet, i Middelfart den 4. maj. Her ses 10 af dem efter løbet.