Andrea med Rossen på julekoncertturné i 2018


Stig Rossen havde en dejlig overraskelse til publikum under julekoncerten i ROFI-Centret lørdag aften den 2. december. På scenen offentliggjorde han, at han på juleturneen i 2018 kommer tilbage til ROFI-Centret fredag den 7. december, og at lokale Andrea Oehlenschlæger er med som gæstesolist på hele turneen.

Det er ikke første gang, at Andrea og Rossen optræder sammen i ROFI-Centret. Påskelørdag i 2016 fik 730 tilhørere en fantastisk oplevelse med de to i en koncert med titlen ”Drømmeduetter”.

Efter eksamen på Ringkøbing Gymnasium flyttede nu 20-årige Andrea til København, hvor hun udlever drømmen om en stor sangkarriere. Hun har bl.a. sunget sammen med The Antonelli Orchestra, Mads Langer, Simon Kvamm fra bandet Nephew, og hun har optrådt for Dronning Margrethe.

- Vi er glade for, at Stig Rossen igen i 2018 kommer med sit stort opsatte juleshow til Ringkøbing og naturligvis ikke mindst, at han har Andrea Oehlenschlæger med som gæstesolist. Det bliver en fantastisk oplevelse, siger centerleder Per Andersen, ROFI-Centret.

Julekoncerten lørdag aften den 2. december var også en meget stor oplevelse for knap 600 tilhørere. Som gæstesolist havde Stig Rossen i år Nanna Rossen, der også faldt i publikums smag og var med til at bringe det talstærke publikum i julestemning. I år er det 23. år i træk, at Stig Rossen drager land og rige rundt med sit juleshow.

  Andrea Oehlenschlæger og Stig Rossen i drømmeduetter i ROFI-Centret påskelørdag i 2016. Den 7. december 2018 kan publikum igen opleve dem sammen på scenen. (Foto: Henrik Olesen).

Billetsalg

Køb din billet her eller kontakt ROFI-Centret.